Pozz ekipa,,,od jučer imam problem sa rušenjem Flasha, i samim njegovim rušenjem sruše mi se i browseri (Opera, Firefox, Chrome,,,), Flash se uglavnom ruši na Youtubeu i Facebooku,,,pokušao sam dosta puta i načina da ga sredim el ne ide. Maknem Flash, instaliram ga ponovo, uđem na Youtube i onda me opet traži instalaciju,,,ja ga opet instaliram i opet ista stvar,,,po cijeli dan se samo u krug vrtim,,, Imam Win7 Pro x64, fresh install, od softwarea imam samo browsere, winamp, gom player, microsoft office i archicad 14 al čisto sumnjam da neki od njih uzrokuje problem,,,pomagajte ako Boga znate, poludit ćuuuu!!!
Rušenje Flash playera i svih browsera
- poruka: 12
- |
- čitano: 3.650
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao Flash 10.2 ili Flash za 64bit?
Ne pomaže ni to,,,Flash igre sve drugo radi bez greške, samo se na videu ruši
A da probaš updejtovati drajvere za grafičku?
sve je updateano, svi driveri su novi
Meni se isto svako malo crasha, vjerovatno zato što koristim betu flash playera. Vjerovatno bude finalna verzija bude ispoliranija. takoder koristim ff zadnji.
probao 10ak puta, ni to ne pomaže,,,poludit ćuuuuuuuuuu
Meni se isto svako malo crasha, vjerovatno zato što koristim betu flash playera. Vjerovatno bude finalna verzija bude ispoliranija. takoder koristim ff zadnji.
about:config -> dom.ipc.plugins.enabled staviti na false.
Ponovo pokreni Firefox.
Imaj na umu da sledeći put ako ti se Flash sruši, srušiće se i ceo browser.
No, ponekad ovo i pomogne.
Da bi vratio na staro samo staviš na true.
Da li imas mozda AV(bilo koji antivirus) instaliran? Izbrisi ga pa pokusaj onda. Znao je biti problem sa flashom i AV-om.
Imam Avast Pro 5.0.677
Problem riješen reinstalacijom Windowsa,,,može LOCK