Molim pomoc ljudi....nakon svakog paljenja kompa....pokazuje mi se ovo...citiram:Error loading C:\windows\system 32\rvycbcqn.dll i ispod toga pise..::The specified module could not be foundl.,,,zeljeo bi ukloniti taj error..ako mi iko moze pomoci neka mi odmah pomogne molim vas...plzzzzz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Miriši kao da imaš nekog trojanca. Probaj ažurirati antivirusni softver i ostali ( Ad Aware, SpyBot Search & Destroy, HijackThis), pa preskeniraj računalo. Kad ti se to počelo dešavati?
a jbg..prije otprilike mj..dana.......jbt..a jeb*** trojanac ak je..
Preporucam Trojan Remover. Velike su sanse da ce rjesiti problem jer sam rjesavao slicne probleme njime.
ok hvala...a sta bi moglo bit ako nije trojan??????
Možda ostatak nekog programa. Ako imaš nekakav čistač registra...Npr. Tune Up ,Registry Cleaner...
Počisti PC s CCleanerom ili s TuneUp.
ok hvala...svima...btw dobio sam zuti karton????pa tema se zove ideje,sugestije i pomoc...pa vi mi pomazate sta ne????jbt....kuda je trebala ta tema ic???
e opet mi se to pojavljuje.,..svaki put kada upalim komp..ocisti sam ga sa uptune.om...al opet i sta dalje??
Da li si provao skenirati sistem s malwarebytes anti-malware? I još ti preporučam da provaš popravit sistem s Advanced SystemCare Free.
slusaj...odi na start pa run pa ukucaj regedit i kad ti se otvori registry editor lijepo klikni na find i upisi tacno od slova do slova taj rrr nesto i kad ti ga nadje klikni na njega desni klik i delete....i procesljaj registry jos koji put sa istim tim find...i kad to ocistis restartuj komp i nece ti se vise pojavljivati to...
e hvala ti najljepsa uspio sam..e toooo...e a dal se sa tim isto mogu drugi problemi uklanjat.....???isto slicno vezani za to...
jel mislis sa ovim regedit? ili na onaj post iznad mog? ne znam cije ti je rjesenje pomoglo... znam da ja kod sebe te jednostavne stvari sa regeditom ispravim... ili neke dijelove virusa u registryu koje antivirus ne moze ukloniti.. uglavnom mozes svasta sa tim uraditi pa i totalno onesposobiti racunar...zato se nemoj bas previse igrati ako ne znas sta radis...
ok hvala na savjetu...i taj regedit je prefora....hh..hvlaala jos jednom punooo..