zanima me jel postoji takav program koji kad upises neciji broj telefona on prikaze di se taj telefon nalazi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji. Ali ako ne radiš u vojsci ili SOA-i, možeš slobodno zaboraviti.
nista onda moram hakovat kod njih heh
Probaj
Mozda i mozes.prije dosta godina (dugo sam radio u vojsci),isprobavali smo triangulacijom pronaci izgubljene voki-toki uredjaje,bilo je dosta uspjesno,medjutim sa mobitelima je stvar daleko kompliciranija.Probaj guglati triangulation by IMEI.Nisam probao,ovo je samo ideja.Medjutim nisam siguran dali trebas 2 racunala odvojena fiticki nekoliko Km ili jedno sa dva GPS enabled moba.Ako te bas to zanima,kao sto rekoh guglaj
L.P
nista onda moram hakovat kod njih heh
ma slavio novu godinu u novom sadu i izgubim od devojke tel pa sam ga mislio tako nac i jeb.. mater onom ko ga je uzeo :)
zanima me jel postoji takav program koji kad upises neciji broj telefona on prikaze di se taj telefon nalazi
na svakoj kutiji od moba kad ga kupis imas jedan broj
neznam kak se tocno zove , al to je broj mobitela koji nema veze s sim karticom tak da ak ga izgubis i taj neko ko ga je naso zamjeni karticu, odes u t-com ili vip (ili bilo koji drugi operater) onda ti ga oni mogu nac , mislim prek policije ili tak
a z aovo kaj si ti pitao u temi je zadiranje u privatnost, tak da mzes kaznu dobit