Pronalazak podataka

poruka: 3
|
čitano: 649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pronalazak podataka

Zanima me ako ne napravim clean install windows 7, znaci samo samo install bez formatiranja, na hdd koji ima windows 8 (ne mogu se bootati, neznam zasto) oce li mi ostati podaci, tj. folder sa meni važnim podacima koji se nalazi na desktopu windows 8.

Gdje bi se taj folder nalazio u win 7? 

Ako ste me razumjeli htio bi znati odgovor, oce li taj folder biti u win 8 folderu pod desktopom ili?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pronalazak podataka

-ne, neće. Bit će u user folderu (ime usera) kao kod svih novijih win od viste. Naravno, to u slučaju da nisi ručno muvao foldere, kao i saveao po svukud jer tad se folderi/fileovi nalaze tamo gdje si ih stavio.

-to nije clean install.

-postoje podaci, važni podaci... i izgubljeni  (ili će uskoro biti) podaci. Backup ili nisu važni.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Re: Pronalazak podataka
NoBru85 kaže...

Zanima me ako ne napravim clean install windows 7, znaci samo samo install bez formatiranja, na hdd koji ima windows 8 (ne mogu se bootati, neznam zasto) oce li mi ostati podaci, tj. folder sa meni važnim podacima koji se nalazi na desktopu windows 8.

Gdje bi se taj folder nalazio u win 7? 

Ako ste me razumjeli htio bi znati odgovor, oce li taj folder biti u win 8 folderu pod desktopom ili?

U Windows.old na C:\ particiji. Naravno ,ako sve prođe kak spada. Ako ne prođe ,gubiš sve.

Zato napravi backup.

Pošto radiš downgrade ,pametnije bi bilo napraviti pošteni instalacijski medij ,bootati PC s njim ,izbrisati boot i sistemsku particiju Osmice i napraviti clean install Sedmice.

Naravno ,ponavljam ,prije toga napravi backup svega bitnog.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 1:24 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice