ano
Zgodno si si ti to zamislio, ali nece ici zbog autorskih prava, stekalo bi to sve upakiru jedan os itd
Ahh... Šteta, opet ste mi srušili san XD Šteka i ovaj ne-ženski software... No, vjerovatno daleko manje :D
Svaka user friendly Linux distra dolazi sa svime nabrojanim (osim codecima i Javom, ali zato je tu Linux Mint koji i to ispravlja) i moze se pokrenuti na dobrom dijelu kanti (u doslovnom smislu, u usporedbi s danasnjim racunalima).
Isto tako, ako se ne varam, a moguce da sam u krivu, i OS X dolazi sa vecinom predinstaliranih stvari.
Jedino Windowsi ne, a i ono sto dode sa njima je zesce smece. A ne dolaze zbog zna se cega.
E stvarno 1domagoj1 skidam kapu! Ovo izgleda dobro Linux Mint. Ali se opet bojim da li bi sve radilo ok na ASUS K52N-SX186 mom laptopu, ili bilo kojem drugom, novom bez OS-a? Dakle da me ne zeza sa nekim proprietary driverima i da se onda totalno sruši. Pogotovo nedo Bog ako kupim novi laptop! Ne kužim šta je lik forasao sa Ubuntom... Ovaj mi je puno nekako prijateljskiji. Eto, to me samo zanima. Jer već na Ubuntu sam dobio normalnu ispravnu sliku sa kamere, a ne naopačke kao u Windows 7 pa sam je ispravljao sa nekim softverom, neznam kako se zvao... Da kužim za Windowse... Komercijala. Šteta jedino što se na Linuxu jako teško zavrti kakva igra sa bratom... neka nostalgija kada imaš previše slobodnog vremena. Onaj Wine trebaš valjda zapisivati cijeli kod da pokrene jednu igru sa Windowsa, a i tada je bugovita grozno. No, zato je tu i drugi, ovaj laptop... Koji može služiti za igre. A one browser zezancije se mogu i tamo sigurno. Evo, ovaj link ću da si zabilježim.
Vidiš Izgr, ima čak i žensko ime Taj OS će da me voli
Šteta, još samo kada nebih morao vozati svoj ASUS u servis :/