Kao što naslov govori, imam sva problema. Prvi je da kad razgovaram sa sestrom preko skypa (ona je na laptopu), ona mene vidi i čuje, a ja nju samo čujem, dok mi je njena slika "rascjepana" na komadiće. Točnije, u okviru gdje bi trebao biti njezin video, meni je 2/3 tog okvira crno, dok mi se video pokazuje samo na 1/3 (odnosno samo na vrhu/gornjem djelu okvira) i to tako da je ta 1/3 videa rascjepkana na nekoliko uzdužnih djelića. Također, problem nije u njezinoj kameri jer kad ona razgovara s nekim drugim sve je u redu, a kad ja razgovaram s nekim drugim problem je i dalje isti. Išao sam pod opcije videa i tamo gdje se uređuju video opcije, moj video je isti kao i kad razgovaram sa nekim, odnosno ja sad vidim samog sebe u djelovima kao i sestru. Dok sa sestrom imam video poziv, odnosno dok ja nju gledam u komadićima, u onom malom okviru gdje vidim samog sebe, moj video je tamo u cijelosti, prema tome nije problem mi u mojoj kameri. nadam se da ste shvatili problem
.
Drugi problem je spor download torrenta. iako ima dovoljno seedova, meni je download dosta spor, dok mi je prije bilo sve dobro, a kad skidam nešto klasičnim putem onda onda je birzina uvijek največa moguča.inače, takav isti problem ima i jedanm moj prijatelj.