Na laptopu imam WIN7 i instaliran skype. Na skype se normalno prijavim i mogu da saljem poruke. Ali cim krenem da nazovem nekoga skype zaludira i vise ja ne mogu nijednu tipku da koristim,tom nekom zazvoni i on mene cuje a ja ne mogu nista da radim njega ne cujem jer sve nesto odzvanja i moram da restartujem laptop jer nema drugog rjesenja. Zna li neko sta ovo moze biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je skype najnovija verzija? Da li su ti ok driveri od mic i kamere? Da li si ga pokušao reinstalirati?
Probaj i ovo na slikama
radio mi je prije deinstalirao i nista. mora da je do ove slike. kada odem properties pa na ono run this program... stavljeno mi je xp service pack 3 nigdje nema Win7. Kako to?
Da li je skype najnovija verzija? Da li su ti ok driveri od mic i kamere? Da li si ga pokušao reinstalirati?
Probaj i ovo na slikama
radio mi je prije deinstalirao i nista. mora da je do ove slike. kada odem properties pa na ono run this program... stavljeno mi je xp service pack 3 nigdje nema Win7. Kako to?
odznaci pa ce automatski bit na win7 :P
Probaj i ovo na slikama
odznaci pa ce automatski bit na win7 :P
odznacio sam ali mi i dalje pise win xp sp3
Kako da prebacim na WIn7?
Kako da prebacim na WIn7?
Zna li neko meni i dalje ne rade pozivi? Molim vas za pomoc :)
Probaj instalirat stariju verziju.
4.2 je mene rješila glavobolje jer na par laptopa se Skype zablesirao čim bi pokušao ostvarit video poziv.
Ako radi samo isključi auto update na Skypeu:
Za nevjerovati! Radi! Hvala Ivo brate :))