Pozz svima! Ovako,moj problem je slijedeći. Kupila sam igricu koja nije original. Kad je hoću instalirati čim stavim cd piše mi da ubacim cd1,a ja i imam samo jedan cd. Ne kužim se baš u to ali mislim da treba nešto u nešto iskopirati:) Dal mi netko može pomoći i malo mi pojasniti što da napravim? Jer kad otvorim da vidim što je na cd-u imam jedan file autorun,autorun2 i nekoliko zip datoteka. help me:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz svima! Ovako,moj problem je slijedeći. Kupila sam igricu koja nije original. Kad je hoću instalirati čim stavim cd piše mi da ubacim cd1,a ja i imam samo jedan cd. Ne kužim se baš u to ali mislim da treba nešto u nešto iskopirati:) Dal mi netko može pomoći i malo mi pojasniti što da napravim? Jer kad otvorim da vidim što je na cd-u imam jedan file autorun,autorun2 i nekoliko zip datoteka. help me:)
Potraži negdje setup
Uz današnje brzine.....pa tko više kupuje piratske igre.....razumijem da ih se igra, ali kupuje????
Ne bacaj novce, uzmi flat i samo rokaj, a dilere ostavi da prodaju drogu, a ne igre!
ma znam,inače uzmem od starog karticu pa si kupim preko neta ali nešto u zadnje vrijeme sakriva karticu od mene:) pa sam zato kupila. Inače mi to frend instalira ali trenutačno je na faksu u zg-u a ja bolesna pa sam htjela igrati da si skratim vrijeme. Nije komplicirano ali nisam pratila prije kako se to radi pa sam mislila da li netko od vas zna
ajde koja je igra u pitanju?
Igra je "Nancy Drew The haunting of castle Malloy"
Evo ga kolegice....ta igra dolazi na 2 cd-a.....ako ih nemaš oba 2 onda imaš smolu
ako imaš brz internet imaš torrente na tpb i na mininova
Ajoj,onda me lik prešao Ali baš sam mislila da ću moći jer mi se to isto događalo prije sa jednom igricom i dečko ju je uspio instalirati. Hm..a ništa...puno ti hvala na trudu,kolega
a i ostalima,baš ste brzi kad je problem u pitanju...hehe
To nije igrica.
Kako misliš to nije igrica?
Ajoj,onda me lik prešao Ali baš sam mislila da ću moći jer mi se to isto događalo prije sa jednom igricom i dečko ju je uspio instalirati. Hm..a ništa...puno ti hvala na trudu,kolega
a i ostalima,baš ste brzi kad je problem u pitanju...hehe
Da igra možda nije došla na dvd-u i da nemaju tu iso fileovi?
a baš. mountaj ta 2 filea na 2 drivea sa "alcohol" ili nečim sličnim. ako se daju uopče. kad bi nam stavila sliku izgleda tog file-a bilo bi puno lakše. ima više načina instalacije rip-anih igara i svaka zahtijeva drukčiji tretman.
Reče glupost i ostade živ!
Pa čovječe božji nije "igrica" - igra.
Imaš u "Osobnom stavu" kolumnu
Ne,igrica je na cd-u. Kao što sam već napisala puna je zip datoteka a one su pune nekih bik fileova
ako nemaš instrukcije na samom CD-u onda se nemoj ni truditi. ili si pozovi kakvog prijarelja koji se bolje razumije u to da to vidi iz prve ruke.
Mislim da odustajem:) Idem skinuti sa neta:) Ipak,hvala svima na trudu
imaš pm