Problem s instalacijom igrice zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 2.487
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s instalacijom igrice
pitanje

Pozz svima! Ovako,moj problem je slijedeći. Kupila sam igricu koja nije original. Kad je hoću instalirati čim stavim cd piše mi da ubacim cd1,a ja i imam samo jedan cd. Ne kužim se baš u to ali mislim da treba nešto u nešto iskopirati:) Dal mi netko može pomoći i malo mi pojasniti što da napravim? Jer kad otvorim da vidim što je na cd-u imam jedan file autorun,autorun2 i nekoliko zip datoteka. help me:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s instalacijom igrice
clioskula kaže...

Pozz svima! Ovako,moj problem je slijedeći. Kupila sam igricu koja nije original. Kad je hoću instalirati čim stavim cd piše mi da ubacim cd1,a ja i imam samo jedan cd. Ne kužim se baš u to ali mislim da treba nešto u nešto iskopirati:) Dal mi netko može pomoći i malo mi pojasniti što da napravim? Jer kad otvorim da vidim što je na cd-u imam jedan file autorun,autorun2 i nekoliko zip datoteka. help me:)

Mozda nije ni dobro sprzena, to je rizik kad se kupuju piratske igre ...
Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
probaj prebacit sve s cda na hard pa instaliraj :D
16 godina
neaktivan

Potraži negdje setup

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uz današnje brzine.....pa tko više kupuje piratske igre.....razumijem da ih se igra, ali kupuje????

Ne bacaj novce, uzmi flat i samo rokaj, a dilere ostavi da prodaju drogu, a ne igre!

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma znam,inače uzmem od starog karticu pa si kupim preko neta ali nešto u zadnje vrijeme sakriva karticu od mene:) pa sam zato kupila. Inače mi to frend instalira ali trenutačno je na faksu u zg-u a ja bolesna pa sam htjela igrati da si skratim vrijeme. Nije komplicirano ali nisam pratila prije kako se to radi pa sam mislila da li netko od vas znaSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina

ajde koja je igra u pitanju?

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Igra je "Nancy Drew The haunting of castle Malloy"

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ga kolegice....ta igra dolazi na 2 cd-a.....ako ih nemaš oba 2 onda imaš smoluMršti se

ako imaš brz internet imaš torrente na tpb i na mininova

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 19:05 (Wiz3m4n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ajoj,onda me lik prešaoMršti se Ali baš sam mislila da ću moći jer mi se to isto događalo prije sa jednom igricom i dečko ju je uspio instalirati. Hm..a ništa...puno ti hvala na trudu,kolegaNamigiva a i ostalima,baš ste brzi kad je problem u pitanju...hehe

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 19:07 (clioskula).

0 0 hvala 0
17 godina

To nije igrica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Kako misliš to nije igrica?

0 0 hvala 0
17 godina
clioskula kaže...

Ajoj,onda me lik prešaoMršti se Ali baš sam mislila da ću moći jer mi se to isto događalo prije sa jednom igricom i dečko ju je uspio instalirati. Hm..a ništa...puno ti hvala na trudu,kolegaNamigiva a i ostalima,baš ste brzi kad je problem u pitanju...hehe

ehhh žao mi je......ako sam tu, drago mi je da pomognem!
16 godina

Da igra možda nije došla na dvd-u i da nemaju tu iso fileovi?

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a baš. mountaj ta 2 filea na 2 drivea sa "alcohol" ili nečim sličnim. ako se daju uopče. kad bi nam stavila sliku izgleda tog file-a bilo bi puno lakše. ima više načina instalacije rip-anih igara i svaka zahtijeva drukčiji tretman.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 19:23 (alien).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Reče glupost i ostade živ!

Pa čovječe božji nije "igrica" - igra.

Imaš u "Osobnom stavu" kolumnu

Blackberry vs. My 1'st comp 629Mhz vs 120Mhz 128MbRAM vs 16MbRam 2" monitor vs 12" monitor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ne,igrica je na cd-u. Kao što sam već napisala puna je zip datoteka a one su pune nekih bik fileova

0 0 hvala 0
16 godina

ako nemaš instrukcije na samom CD-u onda se nemoj ni truditi. ili si pozovi kakvog prijarelja koji se bolje razumije u to da to vidi iz prve ruke.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Mislim da odustajem:) Idem skinuti sa neta:) Ipak,hvala svima na truduSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina

imaš pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice