Problem pri instalaciji drivera za grafu

poruka: 17
|
čitano: 2.887
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam ATI Radeon x1300 series grafičku karticu i koristim Windows 7. Kada idem instaliravat nove drivere za grafičku pojavi mi se ovaj error. Zna li netko rješenje problema?

Error Error
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 16:34 (iron_guitar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem pri instalaciji drivera za grafu

koje izdanje sedmice - ultimate/pro/home? kolko bita - 32/64? koja verzija drivera?

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina

Windows 7 Ultimate 32 bit. I sad sam skinul ove najnovije 9.12 drivere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš sad gledam, i vidim da su za x1300 series zadnji driveri 9.11

klik

16 godina

Znam i imam i 9.11, ali sam bil skinul 9.12 catalyst ali kaj mi mi znači kad neće instalirati ni jedno ni drugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš sad gledam malo po drugim forumima...

probaj ovo http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Download the Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) from here (or the x64 version from here).

Install either of the above.

Then install the latest ATI drivers.

The "failed to load detection driver" Error Message should be gone

16 godina

Probal sam i neće opet...damn.....hvala na prijedlogu.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmm. ne znam više šta bi moglo bit...

pogledaj ovaj post u ovoj temi na stranom forumu

0 0 hvala 0
16 godina

Ma pusti si mira...Probal sam sve moguće i nemoguće i opet neće....Vratil se bum na XP...Tak da se ne živciram oko toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Note: AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7.   If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7.   Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support).  Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration

kopirano sa ati stranice,ubiti ati kaze svima onima koji imaju starije kartice ko vas je...e

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
17 godina
16 godina

Moja stara na svom kompu ima grafu iz te serije i na Windows 7 x86 bez beda rade najnoviji driveri..

Tj. najnoviji kada sam joj stavljao windowse su bili 9.8, novije nisam probao stavljati..

Rade odlično..

Nego, autor teme je rekao da je skinuo 9.12 drivere..a koliko vidim tu na ati-evoj stranici zadnji dostupni za tu seriju su 9.11.

Možda mu se nešto sje**** ako je probao stavit 9.12 za neku drugu seriju ili nešto..nemam pojma. Neka proba prvo pobrisat drivere sa driversweeperom pa onda opet instalirat 9.11

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina
neaktivan

I ja sma imao problema sa svojom grafom na laptopu ati hd3200,takodjer imam win 7. Rijesio sma to tako da sma izbrisao stare drivere i instalirao nove. NO imam neke smetnje u citanju neki brojeva i slova. Slika je uredu ,al slova se nekada nevide,npr nemogu vidjeti u task manageru postotak zazueca memorije i procesora,brojevi su mutni. Reinstalirao sma ponovo drivere al nepomaze. :(

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo idem po redu....Instaliral sam windows 7, sam je skinul i instaliral sve potrebne drivere s neta....Onda sam bil tak jedno mjesec dana i došlo mi je na ideju da instaliram najnovije drivere. Prvo sam skinul 9.11 i probal instalirati i nije htjelo(pojavil mi se onaj error s prvog posta)...I onda sam videl tu na bug forumu da su izašli 9.12 driverii njih sam skinul i probal instalirati i opet se pjavil isti error....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odakle si skinuo 9.12 ako nisu dostupni za tvoju grafu? To mi nije jasno..

Skini odavdje 9.11 i probaj. Također pročitaj i što piše tamo.

I da, pokreni instalaciju drivera na način da klikneš desnim klikom na njih i "Run as administrator"

Ako to ne pomogne, onda zbilja ne znam..

Žrtva nepouzdanosti kontracepcije
16 godina

Znam da nisu dostupni za moju grafu, ali sam ih skinul tak da probam.

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/catalyst-912/41415.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice