Problem - Ikone

poruka: 6
|
čitano: 1.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem - Ikone
pitanje

Pozz,

Upalim komp kad ono Iznenađen, nestale sve ikone, tj. ne ikone vec njihov display, odnosno slike na njima. Kako to izgleda: http://img11.imageshack.us/my.php?image=36814894.png

Probao sam neke programe i reinstalirati, pa vidjeti hoce li ucitat novu ikonu, ali jos uvijek ostaje s*****o :S

Molim vas, pomagajte! Plač

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 16:50 (Sordes).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem - Ikone

A možeš li preko te ikone pokrenut program? Ako nemožeš onda je to virus, očisti komp od smeća

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem - Ikone

instaliraj Glary Utilities i pokreni Shortcuts Fixer

edit: i/ili osvježi icon cache. najjednostavniji način je da obrišeš IconCache.db koji se nalazi u C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 0:55 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Problem - Ikone
autorov komentar

Nista nije pomoglo osim system restore, no sada je nastao novi problem. Jos prije skinuo sam IconChanger kak bi promjenio .exe ikonu od jednog self extracting filea. Nakon sta sam promjenio, uninstalirao sam navedeni program al je u \Program Files\IconChanger ostao IconChng.dll koji se izgleda skrpao na explorer.exe. Sad svaki puta kad bi killao explorer.exe da preko cmda da izbrisem navedeni dll nestale bi ikone (tj ne ikone vec njihove slike). Vracao bi ih sa System Restore. Sad imam svaki puta kada right clickam na neku ikonu opciju change icon (a ona je ocito od tog dll jerbo nestaje kad zbrisem taj dll). Jel ima neki nacin da unistim tu opciju bez da izgubim ikone :S.

Ukratko, imam opciju ne imati slike na ikonama ili imati j****u opciju Change Icon kad right clickam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj oslobodit taj dll sa Unlockerom i onda ga obriši ili ponovno instaliraj taj IconChanger pa ga deinstaliraj sa Revo Uninstallerom

ili ako želiš pomoću opcije Context Menu Manager koju ima Glary Utilities makni to Change Icon

a ubuduće za mjenjanje ikona exe datoteka koristi ResourceHacker

16 godina
neaktivan

Možeš skinuti program Mmm Free edition. Program služi za editiranje context menia (ono što se pojavi desnim klikom). Ako ti samo smeta što je ta opcija pristuna, a ovako ne pravi probleme, slobodno je ukloni ovim programom:

http://hace-software.com/mmm.shtml

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice