ovako imam problem sa windows movie maker.. složio sam svoj vido.xD ali kada to spremim uvijek mi spremi u neki svoj format... :( zašto?? tražim po opcijama i negdje nemogu nač..gledam tamo kad hoću di da mi spremi nema ponuđenih formata ... :( možete pomoč..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova poruka govori da program ne može naći originalne fajlove, a to bi trebali biti 'isječci' od kojih si složio video... Da ih nisi možda obrisao? Ili premjestio?
sve je na mjestu.. budem probo ponovo napravit..
ovako imam problem sa windows movie maker.. složio sam svoj vido.xD ali kada to spremim uvijek mi spremi u neki svoj format... :( zašto??
Zato sto Microsoft forsira svoj format WMV. Ako ti taj format ne odgovara, koristi neki drugi program.
ali kad neznam koji proram ima ovaj vrag za dodavanje efekata i spajanje više videa...
adobe premiere (elements)
cyberlink powerproducer ili powerdirector
sony vegas
...
podržavaju efekte, spajanje više videa, export u .avi
Mana: nisu besplatni
Ispricavam se ako sam malo promasila temu. Imam veliki problem sa makerom. Znaci u njega ubacim winamp file, i slike, kliknem make movie file i sve bude ok, a kad ga pokrenem u winampu ili nekom drugom playeru uvijek isti problem- zadnjiz 3o i vise sekundi pjesme mi sam odsječe,a ne znam kako i zašto,i gdje tu opciju da promijenim. Znači dok oni slajdovi i slike stoje (znate ono prije nego sto izradite film pa kad puštate i uskladjujete slike,e tad je sve normalno,i ide pjesma do kraja) a kad je pretvorim u video odsjece se.Ista stvar mi se desi i kad napravim klip u Picassi, probala sam i sa drugom pjesmom,ali opet isto. Please help.Ako ne znate kako,predlozite mi neki drugi program za pravljenje klipova, trebaju mi za prijenos na youtube. Hvala unaprijed.