Problem formatiranje

poruka: 14
|
čitano: 1.683
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem formatiranje

pozz momci evo upravo sam krenuo da formatiram disk ali nece :S pokusao vistu fino krene sve windows is loading files to zavrsi pojavi se ona pozadina od viste kad trebam birati koju verziju viste imam itd.. i tu samo mis stoji mogu ga pomjerati ali se nista ne desava! :( pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?! a da zaboravio sam da kazem da sam uradio prije mjesec dana bios update zbog total war shogun 2! jel moguce to problem da je :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 12:15 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem formatiranje

bar neko da zna sta trebam uraditi??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Problem formatiranje
DangerousB kaže...

Meni na Win 7 format prilikom instalacije nekada radi,nekada ne{#},ali zato opcija Delete(particije,uvjek šljaka!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
16 godina
DangerousB kaže...

pozz momci evo upravo sam krenuo da formatiram disk ali nece :S pokusao vistu fino krene sve windows is loading files to zavrsi pojavi se ona pozadina od viste kad trebam birati koju verziju viste imam itd.. i tu samo mis stoji mogu ga pomjerati ali se nista ne desava! :( pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?! a da zaboravio sam da kazem da sam uradio prije mjesec dana bios update zbog total war shogun 2! jel moguce to problem da je :S

da nisu cdovi u banani il mozda hdd? ak jos mozes uc u windowse skini hd tune i s njim preskenijaj za bad sektorima

Godfahter kaže...
DangerousB kaže...

Meni na Win 7 format prilikom instalacije nekada radi,nekada ne{#},ali zato opcija Delete(particije,uvjek šljaka!

ljepo je covjek napiso da kad odabere verziju koju oce da ne mrda dalje, dakle ne dolazi mu opce do tog za format i delet i bla bla

17 godina
Problem formatiranje

ja cak ne dodjem ni do koraka kad treba da izaberem verziju :( a evo sad cu probati ovo sto si mi ti rekao! ja ipak mislim da je problem u tome sto sam uradio update biosa :( radi se o asusu P5QL PRO razmisljam da pokusam vraiti na stare drivere!! HD tune pokazuje da je sve OK

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 13:19 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DangerousB kaže...

ja cak ne dodjem ni do koraka kad treba da izaberem verziju :( a evo sad cu probati ovo sto si mi ti rekao! ja ipak mislim da je problem u tome sto sam uradio update biosa :( radi se o asusu P5QL PRO razmisljam da pokusam vraiti na stare drivere!!

a sto da ne? probaj vratit staru verziju biosa i onda probaj, ak ni onda nece, onda sacekaj da ti neko malo pametniji odgovori. meni je jedino tak bilo kad mi je cd bio u banani il hdd

edit: a mozda jednostavno trebas sacekat malo(5-10min), nekad zna zapet na ovisi kojem djelu

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 13:24 (Nocio).
17 godina
Problem formatiranje

ma i to cu pokusati jos sacekati koji min :D a treba skontati i vratiti bios valjda cu naci nesta! hvala ipak! Evo sad sam pokusao primjetio sam da se DVD uopste ne vrti :S znaci stane nakon par minuta opet zavrti i onda mi izbaci da izaberem jezik za vistu poslije toga kliknem install now pise please wait i tu stane! :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 13:50 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

ona pozadina od viste kad trebam.......pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?!

Da su ti i Vista i Win7 neispravni... može biti?A leća od čitača da nije prljava, ili sam čitač da nije skviknuo? Kablovi?......

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
17 godina
TONYA_ kaže...
DangerousB kaže...

ona pozadina od viste kad trebam.......pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?!

Da su ti i Vista i Win7 neispravni... može biti?A leća od čitača da nije prljava, ili sam čitač da nije skviknuo? Kablovi?......

vala da su i vista i 7 neispravni to ne vjerujem do sad su radili :S znaci oba dvd-a stopiraju na istom mjestu! a pokusao sam puhnuti malo u dvd otvarao kablovi svi uredni! svaki cd ili dvd normalno cita jedino eto sad to sto nesta nece! neeezz ali sve sumnjam da nije mozda do biosa :S a nezz kako da vratim na fabricko stanje bios odnosno stare drivere da instal!

17 godina
Problem formatiranje

moze lock tema :D napravio sam valjda je bio aktiviran floppy pa zbog toga nije moglo u biosu ga disabled i moglo :D hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem formatiranje

,

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 9:07 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem formatiranje

,

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 9:06 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Imam problem sa formatiranjem hard diska, na početku mi se pojavljuje xp setup i windows 7 ali neće bootirati (formatirat hard disk) prikazuje problem. Moglu li instalirati xp da formatiram sve botiranjem. Ima li tko kakvo riješenje. Problem na slici. Matična je Asrock n68c s ucc. nadam se brzom odgovoru

Izbacuje BSOD, a sta ti pokusavas instalirati windowse ili samo formatirati disk?

16 godina
neaktivan
Problem formatiranje

Riješeno postavke u biosu stavite na default i radi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice