pozz momci evo upravo sam krenuo da formatiram disk ali nece :S pokusao vistu fino krene sve windows is loading files to zavrsi pojavi se ona pozadina od viste kad trebam birati koju verziju viste imam itd.. i tu samo mis stoji mogu ga pomjerati ali se nista ne desava! :( pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?! a da zaboravio sam da kazem da sam uradio prije mjesec dana bios update zbog total war shogun 2! jel moguce to problem da je :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bar neko da zna sta trebam uraditi??????
Meni na Win 7 format prilikom instalacije nekada radi,nekada ne
,ali zato opcija Delete(particije,uvjek šljaka!
pozz momci evo upravo sam krenuo da formatiram disk ali nece :S pokusao vistu fino krene sve windows is loading files to zavrsi pojavi se ona pozadina od viste kad trebam birati koju verziju viste imam itd.. i tu samo mis stoji mogu ga pomjerati ali se nista ne desava! :( pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?! a da zaboravio sam da kazem da sam uradio prije mjesec dana bios update zbog total war shogun 2! jel moguce to problem da je :S
da nisu cdovi u banani il mozda hdd? ak jos mozes uc u windowse skini hd tune i s njim preskenijaj za bad sektorima
Meni na Win 7 format prilikom instalacije nekada radi,nekada ne
,ali zato opcija Delete(particije,uvjek šljaka!
ljepo je covjek napiso da kad odabere verziju koju oce da ne mrda dalje, dakle ne dolazi mu opce do tog za format i delet i bla bla
ja cak ne dodjem ni do koraka kad treba da izaberem verziju :( a evo sad cu probati ovo sto si mi ti rekao! ja ipak mislim da je problem u tome sto sam uradio update biosa :( radi se o asusu P5QL PRO razmisljam da pokusam vraiti na stare drivere!! HD tune pokazuje da je sve OK
ja cak ne dodjem ni do koraka kad treba da izaberem verziju :( a evo sad cu probati ovo sto si mi ti rekao! ja ipak mislim da je problem u tome sto sam uradio update biosa :( radi se o asusu P5QL PRO razmisljam da pokusam vraiti na stare drivere!!
a sto da ne? probaj vratit staru verziju biosa i onda probaj, ak ni onda nece, onda sacekaj da ti neko malo pametniji odgovori. meni je jedino tak bilo kad mi je cd bio u banani il hdd
edit: a mozda jednostavno trebas sacekat malo(5-10min), nekad zna zapet na ovisi kojem djelu
ma i to cu pokusati jos sacekati koji min :D a treba skontati i vratiti bios valjda cu naci nesta! hvala ipak! Evo sad sam pokusao primjetio sam da se DVD uopste ne vrti :S znaci stane nakon par minuta opet zavrti i onda mi izbaci da izaberem jezik za vistu poslije toga kliknem install now pise please wait i tu stane! :(
ona pozadina od viste kad trebam.......pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?!
Da su ti i Vista i Win7 neispravni... može biti?A leća od čitača da nije prljava, ili sam čitač da nije skviknuo? Kablovi?......
ona pozadina od viste kad trebam.......pokusao i sa win 7 isto samo stoji!! a prije je moglo sve normalno! do cega moze biti hvala?!
Da su ti i Vista i Win7 neispravni... može biti?A leća od čitača da nije prljava, ili sam čitač da nije skviknuo? Kablovi?......
vala da su i vista i 7 neispravni to ne vjerujem do sad su radili :S znaci oba dvd-a stopiraju na istom mjestu! a pokusao sam puhnuti malo u dvd otvarao kablovi svi uredni! svaki cd ili dvd normalno cita jedino eto sad to sto nesta nece! neeezz ali sve sumnjam da nije mozda do biosa :S a nezz kako da vratim na fabricko stanje bios odnosno stare drivere da instal!
moze lock tema :D napravio sam valjda je bio aktiviran floppy pa zbog toga nije moglo u biosu ga disabled i moglo :D hvala svima
,
,
Imam problem sa formatiranjem hard diska, na početku mi se pojavljuje xp setup i windows 7 ali neće bootirati (formatirat hard disk) prikazuje problem. Moglu li instalirati xp da formatiram sve botiranjem. Ima li tko kakvo riješenje. Problem na slici. Matična je Asrock n68c s ucc. nadam se brzom odgovoru
Izbacuje BSOD, a sta ti pokusavas instalirati windowse ili samo formatirati disk?
Riješeno postavke u biosu stavite na default i radi.