Kako i slika pokazuje firefox 3.0.14 mi je počeo trošiti puno rama a također i teatimer. Nema virusa i ostale gamadi, sve je pregledano. Zašto?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gdje je slika?
makni taj spybot ,barem isključi zaštitu u realnom vremenu, i provjeri si komp s malwarebytesom free..
valjda sam dobro shvatio,slike nema..
edit:ako je spybot taj guta ram,a koristi nema..pa ga odčekiraj u startup-u.
to je preporuka,a ti odluči..
makni taj spybot ,barem isključi zaštitu u realnom vremenu, i provjeri si komp s malwarebytesom free..
Jel ti možda radiš za malwarebytes? Oprosti što pitam ali izgleda kao da ga reklamiraš stalno.
Za pokretača topica: Počisti si malo history, cache etc. I neće toliko trošiti. Naravno sve ovisi koje pluginove/addon-ove koristiš i koliko. Tako da i to uzmi u obzir.
Meni recimo ff prosjećno oko 150-200 Mb rama uzima, ali imam dosta addonova.
Jel ti možda radiš za malwarebytes? Oprosti što pitam ali izgleda kao da ga reklamiraš stalno.
Malwarebytes je jedan od najboljih alata za čiišćenje virusa i njega preporučuju mnogi ljudi tako da ti to nebi trebalo bit ćudno.
Need help,on jednom mi ne zeli pokreniti firefox a explorer radi uredno,probao sam brisati i ponovno instalirati ,ali nista ne koristi,dali neko zna rijesnje,hvala unaprijd
Need help,on jednom mi ne zeli pokreniti firefox a explorer radi uredno,probao sam brisati i ponovno instalirati ,ali nista ne koristi,dali neko zna rijesnje,hvala unaprijd
možda je neka zbrka u registru,jesi probao s nekim registry repairom?
ne izbacuje nikakvu grešku?
možda je neka zbrka u registru,jesi probao s nekim registry repairom?
ne izbacuje nikakvu grešku?
Ne nista ne izbacuje al sad cu registry ocisiti pa da vidim
Nope nista isto nece otvoriti i nakon ociscenog regsytra i nove instalacije.
i baš iznenada?ništa nisi instalirao,stavlljao novi antivirus,firewall..s čim si skenirao od AV-a i drugih programa?
Rijeseno,hvala jos jedanput
Za pokretača topica: Počisti si malo history, cache etc. I neće toliko trošiti. Naravno sve ovisi koje pluginove/addon-ove koristiš i koliko. Tako da i to uzmi u obzir.
Meni recimo ff prosjećno oko 150-200 Mb rama uzima, ali imam dosta addonova.
Evo za tebe malo materijala pa se informiraj uglavnom sve je badave i odlicno, ne treba danas dat niti kune jedne da bi imal ociscen komp od gamadi u velikoj vecini slucajeva tu se jos uracuna i Combofix tj drugi video nezamjenjiv fenomenalan alat za ciscene gamadi kad nist drugo ne pomaze!
Jednostavno instaliraj Operu 10 i miran si što se tiče potrošnje resursa :)