Prijenos velikag fajla

poruka: 10
|
čitano: 1.531
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Prijenos velikag fajla

Zašto ne mogu fajl sa C particije iz  downloads , u koju mi bitorent smjestio skinutu igru ,premjestiti u 

D particiju ili na vanjski hard. Radi se o velikom fajlu oko 7 gb . Javlja mi  file to large . 

I zašto u Visti  Home nemam opciju " mov to " u izborniku kada kliknem desnom tipkom miša na fajl. Imam samo copy. 

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
Prijenos velikag fajla

Koliko ti ima GB slobodnog prostora vanjski hard disk? Ako ti je trenutno u FAT32 formatiraj ga u NTFS ;)

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prijenos velikag fajla

C particija je vjerojatno formatirana kao NTFS, a D kao FAT32. Da bi mogao prebaciti fajlove veće od 4GB odredišna particija (u ovom slučaju D) mora biti NTFS.

11 godina
neaktivan

Provjerio sam pod propertis , obje particije su u NTFS , a vanjski hard je u FAT 32 .

Ne da mi ni na jedan ni na drugi , mjesta ima na sva tri dovoljno.

11 godina
neaktivan

Sada na drugu particiju koja je u NTFS ipak ide , izgleda da malo ide malo neide.

Do koje veličine se može prenositi sa NTFS na FAT 32 dali znate ?

Imam i filmove na tom vanjskom hardu pa neznam dali bi mi televizor primio taj hard ako disk formatiram u NTFS ?

I dali Zna netko kako nema opcije move to na visti , dali je to nešto u postavkama ili je to tako , jer na 

XP-u je ima .

13 godina
Prijenos velikag fajla

Čini mi se da može sa NTFS na FAT32 max 4Gb, ali kolega radije prebaci vanjski hard na NTFS.To ti je nekih 40 sec posla i manje.

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 3:45 (subi91).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Na tom hardu imam filmove 100 GB koje su za gledanje na TV-u a mislim da TV ne prima NTFS .pa  ne smijem formatirati.

12 godina
neaktivan
12 godina
Prijenos velikag fajla

Ako ne formatiraš u NTFS odna ništa od prebacivanja, limit FATa je 4 GB. Ili lomi film u više fileova.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Prijenos velikag fajla

stavi file u arhivu tj Zipaj ga. glavno da je ispod 4GB{#}

TD collector

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice