Prelivanje slike na ekranu

poruka: 4
|
čitano: 1.366
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Tokom igranja igrica slika mi se preliva po sredini ekrana, to mi se desava i kod jednog druga, isit problem u pitanju, tacno po sredini kao da se slika muti il nesto sl. Sjecam se da je isto to moj drug jedan imao ali sa njim vise nisam u dobrim odnosima a on je to uspio sredit da ne preliva. Zna li ko pomoc oko ovoga? Vjerovatno je u pitanju neko podesavanje na kartici, koritim N Vidia a drug koji ima isti problem korristi ATI.

pomoc???

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prelivanje slike na ekranu
Bane123 kaže...

Tokom igranja igrica slika mi se preliva po sredini ekrana, to mi se desava i kod jednog druga, isit problem u pitanju, tacno po sredini kao da se slika muti il nesto sl. Sjecam se da je isto to moj drug jedan imao ali sa njim vise nisam u dobrim odnosima a on je to uspio sredit da ne preliva. Zna li ko pomoc oko ovoga? Vjerovatno je u pitanju neko podesavanje na kartici, koritim N Vidia a drug koji ima isti problem korristi ATI.

pomoc???

kako mislis preliva?? mozes li napraviti nekakav screenshut ili slikat s foticem pa pokazat...jer te bas nisam skuzio!

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan
RE: Prelivanje slike na ekranu

eto pokusacu da napravim nekakav screen shot, ali bas preliva kao da je mutna slika na sredini monitora kao da je gledas kroz vodu npr, bas cudno, kazem ti i jedan moj drug je to imao ali je uspio rijesiti problem al ko zna kako

16 godina
neaktivan
instaliraj najnovije drivere za graficku ako to ne upali idi probaj graficku kod prijatelja pa ako bude isti problem nevalja graficka ako nebude nevalja monitor i to je to
mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice