Povećanje memorije na grafičkoj

poruka: 10
|
čitano: 2.389
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Povećanje memorije na grafičkoj !!!

E ovako ekipa,nemojte se smijat,ja volim samo da znam jel se ovo moze pa zato pitam. Ja imam acer 5535 i integriranu grafu hd 3200,imam instalirana 3gb ddr2 i grafa mi automatski uzima 256mb, e sada mene zanima jel mogu ikakvim postavkama stavit da mi grafa uzima vise od 256mb :D ???

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Povećanje memorije na grafičkoj !!!
iceman85 kaže...

E ovako ekipa,nemojte se smijat,ja volim samo da znam jel se ovo moze pa zato pitam. Ja imam acer 5535 i integriranu grafu hd 3200,imam instalirana 3gb ddr2 i grafa mi automatski uzima 256mb, e sada mene zanima jel mogu ikakvim postavkama stavit da mi grafa uzima vise od 256mb :D ???

Ne,nemožeš sorry:(

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan

Samo onoliko koliko ti to bios dozvoljava. Pogledaj u biosu.

16 godina
neaktivan

E za bios ces me morat malo prosvjetlit,toliko dobro se nerazumijem u bios da povecavam memoriju,u slucaju da se moze povecavati,unaprijed hvala

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda bolje da ne prčkaš bezveze da nešto ne zahebeš.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma meni je drago vidjet kako to radi,sta cu,znatizeljno bice ::D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je laptop onda mos zaboravit na sve to sta si htio..

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa laptop je acer 5535,pise pod moj PC,a nista onda,nemoze pa nemoze,jbg-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

laptopi nisu za clockanje pa ni grafi pa ni niceg,radi limitiranog hladenja i zato kaj je to sve malo unutra i nemres pol tog promjenit.

Ugl mos zaboravit na sve to,rade si neki stolni komp clockaj i slicno.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok hvala,a nemam sta drugo clockat,imam pentium 4 2,4hgz heheh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice