Photoshop CS3 serijal zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 5.027
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Photoshop CS3 serijal
pitanje

Instalirao sasm Photoshop CS3 Extended tryall verziju. Upisao sam serijski broj i sad mi je istekla tryall licenca.

Napravio sam uninstall kako bih makeo tryall verziju.   Ocistio sam registrije sa CCleanerom. Sad sam instalirao

drugu verziju Photoshopa ali sad mi treba drugi serijal koji ja imam. Medjutim kad instaliram drugu verziju opet mi se

pojavi stari serijski broj. Znam da mogu promijeniti serijal ali onda ne mogu aktivirati Photoshop.

Zanima me dali postoji mogucnost u registriju ili negdje drugo da se nadje stari serijal i da se rucno obrise.

Hvala svima

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop CS3 serijal

Pa ovo ti baš i nije za forum,

ali općenito govoreći (nevezano za CS3 ili Adobe):

1. CCleaner  čisti temporary (privremene fajlove) windowsa, browsera i nekih drugih programa. Ne vidim kak ti on tu može pomoći kad ono kaj ti tražiš nije "privremeno" i ne spada u tu skupinu.

2. Ako misliš da ti je nešto ostalo iza deinstalacije potraži folder (u ovom slućaju Photoshop ili još bolje Adobe) i to sa uključenom opcijom skrivenih fajlova i njega obriši (U program files ili application data itd.)

3. Ako neki znakovi tipa "FCKGW" postoje u registry-u onda će je Edit -> Find i pronaći. Sa serijskima često nije tako jer je to obično neki drugi broj generiran ovisno od tvog serijskog i još nečega, ali mjesto gdje programi najčešće spremaju svoje postavke (i to uglavnom ostaje nakon deinstalacije) ti se nalazi u LOCAL MACHINE -> Software pa ako nemaš više ništa od Adobe-a na kompu obriši cijeli Adobe "key".

Napomena: ograđujem se od bla bla bla... i ne preuzimam nikakve bla bla bla

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Photoshop CS3 serijal
index-v kaže...

Instalirao sasm Photoshop CS3 Extended tryall verziju. Upisao sam serijski broj i sad mi je istekla tryall licenca.

Napravio sam uninstall kako bih makeo tryall verziju.   Ocistio sam registrije sa CCleanerom. Sad sam instalirao

drugu verziju Photoshopa ali sad mi treba drugi serijal koji ja imam. Medjutim kad instaliram drugu verziju opet mi se

pojavi stari serijski broj. Znam da mogu promijeniti serijal ali onda ne mogu aktivirati Photoshop.

Zanima me dali postoji mogucnost u registriju ili negdje drugo da se nadje stari serijal i da se rucno obrise.

Hvala svima

Pozdrav

Nikakvo kopanje po registryu ne pomaze kod CS3.Kljuc ni sam Adobe ne moze ti objasniti gde je "sakriven" (sala),uglavnom....enkriptiran je.
Pokusaj ovo
1. Idi u C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache\cache.db i obrisi cache.db 
2. Pokreni ponovo Photoshop i trebalo bi da se pojavi dialog za unos seriala,ako ti uspije unos ugasi Photoshop vrati se ponovo u Program Files i oznaci taj file kao "read only"

Javi sta si uradio 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Uradio sam tako Sad sam sve pokvario. Sad ne mogu pokrenuti ni druge Adobe programe koji su bili aktivirani.

Ali nije vazno. To ionako radim samo radi izucavanja.

Ponovo sam instalirao Windowse i sad je sve   OK.

U svakom slucaju hvala na Vasem trudu.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
moderator

LOL

Imam neki cudan osecaj,mirise mi na karton :)))))

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop CS3 serijal

Ako bog da ni prvi ni zadnji.....

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop CS3 serijal

E, stavio si serial, nisi trebao. Tu bi ja stavio neki zuti...
A da ga ti nisi stavio, vjerovatno bi ga nasao negdje drugdje...
Mogao si mu poslat privtnu poruku makar...Smijeh

Pisanje teksta mi nije bas...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 23:51 (Dajg257).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop CS3 serijal

Bi pipinu nasao, nebi se tu raspitivao kad bi znao nac.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice