OpenOffice-Microsoft Office

poruka: 7
|
čitano: 1.474
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ok, znam da je ova tema malo glupa, al nema veze. ovdje napišite imena programa u openofficeu koji zamjenjuju programe u MS Officeu, za svaki, kak se veli Word, Excel, PowerPoint, Publisher,Frontpage, i ostalih ak sam kojeg zaboravil, mislim da nisam. da li postoje alternative svim tim programima u openofficeu

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto ti treba? Osim toga bolje ti je imati MS office nego OpenOffice, jer je MS Office (Barem meni.) bolji zbog preglednosti i kombinacije s Visual Basic-om.

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 13:10 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: OpenOffice-Microsoft Office
Horagio kaže...

ok, znam da je ova tema malo glupa, al nema veze. ovdje napišite imena programa u openofficeu koji zamjenjuju programe u MS Officeu, za svaki, kak se veli Word, Excel, PowerPoint, Publisher,Frontpage, i ostalih ak sam kojeg zaboravil, mislim da nisam. da li postoje alternative svim tim programima u openofficeu

Word = Writer
Excel = Calc
Access = Base
Powerpoint = Impress

...tu još ide i Draw, Scribus i još neki koji nisu dio OOo paketa... ali uglavnom sve ima svoju zamjenu.

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

Zašto ti treba? Osim toga bolje ti je imati MS office nego OpenOffice, jer je MS Office (Barem meni.) bolji zbog preglednosti i kombinacije s Visual Basic-om.

...i trebaš imati preko 1000kn za njega, dok ujedno sve stvari možeš napraviti u besplatnom OpenOffice-u.

btw, evo link prema priručnicima za OpenOffice na hrv jeziku.
- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com
17 godina
neaktivan

Writer - Word

Calc - Excel

Impress - Power Point

Base - Acess

Draw -Publisher

Math - Microsoft Equation Editor

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znači nema Frontpagea?

offtopic-zašto on nije stavljen u MSOffice

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...
SOS kaže...

...i trebaš imati preko 1000kn za njega, dok ujedno sve stvari možeš napraviti u besplatnom OpenOffice-u.

btw, evo link prema priručnicima za OpenOffice na hrv jeziku.
 Da znam, no meni je ipak MS Office bolji.
Ozbiljno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice