Pozdrav imam dvije particije C I D naravno C za sistem a D za muziku i sl... i sad evo htio da pustim muziku kad tamo nema mi 90% muzike :S sve nestalo osim par pjesama! znam da ja brisao nista nisam a nije ni sestra.. pa me interesuje dal ste vi imal ovakvih problema i imal koji nacin da se vidi do cega je!? LP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi na nezz sta se desava ali evo sad mi i slike nestale :( mozel neko reci sta bi moglo biti?? i filmovi!!! skenirao sam lokal D s nodom i nasao mi je D:\boot.inf - INF/Autorun worm i D:\SecurityUSB.exe - a variant of MSIL/Injector.APM trojan! jel moguce da je to problem?!
ljudi na nezz sta se desava ali evo sad mi i slike nestale :( mozel neko reci sta bi moglo biti?? i filmovi
Vjerojatno je u disku problem, no može bit i do nečeg drugog ko zna uglavnom Minitool program bi ti mogel pomoč u ovoj situaciji.Prvo obrati pažnju na verziju programa prvi link, i ostalo kaj sam tamo navel a drugi link su upute pa onda kad ga instaliraš prvo izaberi Modul Damaged Partition Recovery.Sad pogledaj ako se kroz taj Modul vidi ta D particija, pa ako se vidi onda preskeniraj i prebaci podatke na drugi disk ili particiju.
Ako Minitool ne vidi particiju kroz spomenuti Modul, onda se vrati nazad pa izaberi Lost Partition Recovery a dalje več znaš kak to ide.U slučaju da niti jedan od ta dva Modula u Minitool, ne vide D particiju onda odradi sa LInux Mint pa provjeri jel on normalno vidi D particiju i podatke koji se na njoj nalaze.
Kaj se tiče kontrole diska za to imaš HD Tune Pro pa preko njega kasnije obavezno odradi Error Scan. No nemoj radit Quick Scan več normalnom brzinom, i ako imaš Bad Sectors znači da je disk u lošem stanju i onda budeš imao crvene kockice u rezultatima.
hvala na pomoci! evo instalirao sam ovaj minitool i odradio kako si rekao i prepoznaje lokal D evo sad sam stavio da skeniram pa cemo vidjeti sta ce se desiti..
hvala na pomoci! evo instalirao sam ovaj minitool i odradio kako si rekao i prepoznaje lokal D evo sad sam stavio da skeniram pa cemo vidjeti sta ce se desiti..
Sad sam tek videl, da si nekaj dopisal u svom prošlom postu da imaš neku gamad na Windowsima.
Onda kasnije nakon Minitool odradi skeniranje sa Malwarebytes, napravi s njime Full Scan pa očisti kaj nađe i onda restartaj windowse ako treba i nema problema.
http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
Sad sam tek videl, da si nekaj dopisal u svom prošlom postu da imaš neku gamad na Windowsima.
Onda kasnije nakon Minitool odradi skeniranje sa Malwarebytes, napravi s njime Full Scan pa očisti kaj nađe i onda restartaj windowse ako treba i nema problema.
http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
ma nadam se samo da cu moci povratiti slike :( ebo muziku i filmove slike su mi bitne!
Sve mi se cini da se mozes pozdraviti sa slikama.
Probaj vracanjem sustava na raniju tocku,meni se to bilo desilo i sve mi se bilo vratilo.
Možda su ti file-ovi još tu, ali su sakriveni.
Napravi ovo:
control panel->folder options->view->show hidden files, pa probaj onda.
control panel->folder options->view->hide protected operating system files (skinuti viđeno sa checkbox-a).
ili u Total commander-u ovo:
Configuration->options->display->Show hidden system files(uključiti checkbox).
pa pogledaj stanje na D: disku.