Nema zvuka

poruka: 6
|
čitano: 1.848
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nema zvuka

danas nabavio tj. dobio graf ati asus 4870 512 mb

i nema zvuka, nista nije na mute, kad na soundmax-u pustim onaj neki šum za test čuje se al kad bilo sto drugo onda se ne cuje

zvucnici su logitech x-210, zvucna na maticnoj asus p5k-e

evo jel znate u cem je problem i jel znate kak rjesit i nisam ja ugrađivao graf tak da ne znam jel nes krivo al vidim da su na graf ukljucena dva 6 pin konektora a sad jel treba nesto za zvuk ne znam

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema zvuka

Moraš imati Audio manager u trayu,i tamo pokreni 3d audio demo test pa javi čuje li se što iz zvučnika?

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nema zvuka

nemam taj audio manager ali ne sjecam se ni da sam ga imao do sada ,a inace je do ugradnje nove graficke sve radilo,vec jedino sto imam je soundmax control panel, ali i kako bi taj test rjesio moj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nema zvuka
spaws kaže...

nemam taj audio manager ali ne sjecam se ni da sam ga imao do sada ,a inace je do ugradnje nove graficke sve radilo,vec jedino sto imam je soundmax control panel, ali i kako bi taj test rjesio moj problem

Nikako,samo bi vidio radi li zvuk na kompu!Ali pošto si napravio već neki test,zaboravi što sam ti rekao.

Neznam što treba?Novi driveri za zvučnu karticu?

17 godina
Nema zvuka

Prvo provjeri dal ti je uopce zvucna na maticnoj stavljena za Default...

Control Panel -> Sound And Audio Devices  ->   Audio   i tam odaberes svoju onboard zvucnu - SLIKA

Pod "Default Device" stavis svoju zvucnu, neznam kak ce tebi pisat, vidim da imas AD audio chip na maticnoj pa mozda Analog Devices, ADI ili nest slicno...

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Nema zvuka

ovo tvoje radi

puno vam hvala na pomoci i vremenu sto ste potrosili na mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka