Nema "Properties"-a

poruka: 5
|
čitano: 923
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nema "Properties"-a
pitanje

Ne mogu otvorit "Properties" za datoteke i direktorije u XP-u. Ne funkcionira ni pomoću desne tipke miša (nema uopće onog menija kad se klikne), ni preko "File" -> "Properties"...

Ima kakvo rješenje a da nije reinstalacija Windowsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nema "Properties"-a

Imao sam sličan problem sa properties tabom u LAN konekcijama. Pritisni win+r -> unesi gpedit.msc -> user configuration -> administrative tremplates -  pa potraži tamo ukoliko se snalaziš sa dodjeljivanjem prava korisnicima.  Ili progooglaj malo. Problem koji imaš nije baš učestao, pa ti ne mogu više od ovoga pomoći. Osmijeh

17 godina
neaktivan

pokusaj s tuneup-om to rjesit.

On ti ima nekakvu opciju 'fix my windows problems' pa ti ponudi brdo fixova i ti samo odabares sto ti nije u redu s windowsima.

samo nisam siguran postoji li tocno opcija koju ti trazis, nemam ga sad blizu sebe.

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
Nema "Properties"-a

Analiziraj problem, kada ti se to počelo dešavati, što si prije toga instalirao? (ako znaš deinstaliraj to) ili si napravio upgrade windowsa sa neke prošle vezije (ne čista instalacija).

Ma reinstaliraj Windoze nije to neko mudro slovo (danas sam pun savjeta, nadam se korisnih, nadam se da ova čaša vina ispred mene nije zaslužna za to Belji se  i ova strašna foljk muzika)

P.S.  dobar ti ovaj "alat" (slika Namigiva)

There is no place like 127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 0:27 (PhysX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
prihvaćeno rješenje
awacs kaže...

Imao sam sličan problem sa properties tabom u LAN konekcijama. Pritisni win+r -> unesi gpedit.msc -> user configuration -> administrative tremplates -  pa potraži tamo ukoliko se snalaziš sa dodjeljivanjem prava korisnicima.  Ili progooglaj malo. Problem koji imaš nije baš učestao, pa ti ne mogu više od ovoga pomoći. Osmijeh

hvala, pomoglo je...
sam ne znam zašt nije htjelo radit jer mi je ta opcija bila "not configured", tj. na default postavkama, tj. trebalo je radit...
bitno da sad radi :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice