Ne mogu otvoriti ni jedan program,hitno pomoc

poruka: 4
|
čitano: 1.640
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Znaci ovako sve je normalno radilo dok nisam usao u igricu i nesto me punkbuster izbacivao nisam znao sta da uradim i odem system restore kad sam krenuo uci u yourunninstaler pise parameter is incorrect krenem u chrome opet isto nista na dekstopu otvoriti ne mogu osim cpuidhw monitora i jos nekog programa ne razumijem zasto?Nisam mogao ni explorer i napokon odem opet restore i onda moze explorer al opet isto sa ovim drugima,odem u c panel tamo na unninstal i pise kao Doslo je do greske prilikom pokusaja deinstalacija Mozzila Firefox 33.1.1 (x86-en US)Mozda je instalacija vec ponistena.Zelite li ukloniti Mozila Firefox 33.1.1 (x86-en US) sa spiska 'program i svojstva''? ovo je na primjeru samo za mozzilu kad krenem na deinstaliranje? Ajde pomoc bilo ko samo nemojte reci da se trebaju windowsi rusiti to mi nikako ne treba ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne mogu otvoriti ni jedan program,hitno pomoc
Rizi kaže...
Znaci ovako sve je normalno radilo dok nisam usao u igricu i nesto me punkbuster izbacivao nisam znao sta da uradim i odem system restore kad sam krenuo uci u yourunninstaler pise parameter is incorrect krenem u chrome opet isto nista na dekstopu otvoriti ne mogu osim cpuidhw monitora i jos nekog programa ne razumijem zasto?Nisam mogao ni explorer i napokon odem opet restore i onda moze explorer al opet isto sa ovim drugima,odem u c panel tamo na unninstal i pise kao Doslo je do greske prilikom pokusaja deinstalacija Mozzila Firefox 33.1.1 (x86-en US)Mozda je instalacija vec ponistena.Zelite li ukloniti Mozila Firefox 33.1.1 (x86-en US) sa spiska 'program i svojstva''? ovo je na primjeru samo za mozzilu kad krenem na deinstaliranje? Ajde pomoc bilo ko samo nemojte reci da se trebaju windowsi rusiti to mi nikako ne treba ...

Ako si napravio System restore (vraćanje systema na neku točku u prošlosti), a nisi uredno radio "Create restore point", postoji velika šansa da ti većina programa koje si instalirao u novije vrijeme neće raditi.

U principu, reinstalacijom afektiranih programa bi trebalo sve sjesti na svoje mjesto.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 15:39 (Zura).
14 godina
neaktivan

Neces vjerovati odjednom je proradilo sve ? znas li mozda neki program koji fixao to sve ako to uopste postoji ili neki dobar free antivirus cisto da skeniram sta bilo jer mi je jedan usb zarazen koliko znam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne mogu otvoriti ni jedan program,hitno pomoc

ima ih nekolicina .. od malwerbytes nadalje. Ima tema negdje na forumu o najboljim free antivirusnim alatima, potrazi malo.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice