Najbolja zamjena za Vlc

poruka: 7
|
čitano: 2.455
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Najbolja zamjena za Vlc

Koji player je najbolja zamjena za VLC jer kad gledam 720p i 1080p Mkv filmove u vlc događa se trzanje (konfa pod mojpc)? Dali možda netko zna zbog čega se događa trzanje? Vi koji koristite vlc dali ste imali sličnih problema?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Najbolja zamjena za Vlc
sebnov kaže...

Koji player je najbolja zamjena za VLC jer kad gledam 720p i 1080p Mkv filmove u vlc događa se trzanje (konfa pod mojpc)? Dali možda netko zna zbog čega se događa trzanje? Vi koji koristite vlc dali ste imali sličnih problema?

MPCHC. VLC player nije više toliko dobar. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan

I ja sam primijetio to trzanje kod HD i fullHD materijala u razlicitim verzijama VLC-a na razlicitim konfiguracijama. Ne znam zasto se to desava posto nema pravila (konfiguracija, opterecenje i slicno) ali jako iritira. Zanima i mene ima li rjesenje za to ili neki alternativni player sa integrisanim codecima jednako kao VLC.

13 godina
neaktivan

Dali je dovoljno samo koristiti običan MPC-HC  ili treba koristiti onoga koji dolazi s klite? Na webu sam čitao da nije dobro koristiti codec packove dali je to istina?

16 godina
sebnov kaže...

Dali je dovoljno samo koristiti običan MPC-HC  ili treba koristiti onoga koji dolazi s klite? Na webu sam čitao da nije dobro koristiti codec packove dali je to istina?

Razlike u njima nema. Jedina razlika je što s kliteom dođu i svi potrebni codeci. E sad da ih nije dobro koristiti pojma nemam, godinama nisam imao nikakvih problema s kliteom.

Trenutno koristim Potplayer i jako sam zadovoljan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan
Najbolja zamjena za Vlc

Godinama koristim iskljucivo BSPLAYER. Sam si skine codece za svoju upotrebu, skida titlove. podrzava timeshift titlova, custom aspect ratios itd ...

Genijalan program za 0 krznenih zivotinjica.

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Splash pro player probaj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice