Koji player je najbolja zamjena za VLC jer kad gledam 720p i 1080p Mkv filmove u vlc događa se trzanje (konfa pod mojpc)? Dali možda netko zna zbog čega se događa trzanje? Vi koji koristite vlc dali ste imali sličnih problema?
Najbolja zamjena za Vlc
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.455
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji player je najbolja zamjena za VLC jer kad gledam 720p i 1080p Mkv filmove u vlc događa se trzanje (konfa pod mojpc)? Dali možda netko zna zbog čega se događa trzanje? Vi koji koristite vlc dali ste imali sličnih problema?
MPCHC. VLC player nije više toliko dobar.
I ja sam primijetio to trzanje kod HD i fullHD materijala u razlicitim verzijama VLC-a na razlicitim konfiguracijama. Ne znam zasto se to desava posto nema pravila (konfiguracija, opterecenje i slicno) ali jako iritira. Zanima i mene ima li rjesenje za to ili neki alternativni player sa integrisanim codecima jednako kao VLC.
Dali je dovoljno samo koristiti običan MPC-HC ili treba koristiti onoga koji dolazi s klite? Na webu sam čitao da nije dobro koristiti codec packove dali je to istina?
Razlike u njima nema. Jedina razlika je što s kliteom dođu i svi potrebni codeci. E sad da ih nije dobro koristiti pojma nemam, godinama nisam imao nikakvih problema s kliteom.
Trenutno koristim Potplayer i jako sam zadovoljan.
Godinama koristim iskljucivo BSPLAYER. Sam si skine codece za svoju upotrebu, skida titlove. podrzava timeshift titlova, custom aspect ratios itd ...
Genijalan program za 0 krznenih zivotinjica.