E ovako imam problem s msnom.Kaze da skinem novu verziju msna i stisnem yes i on skine i instalira novu verziju i kada se idem spajat upise e-mail i password i stisnem sign in i ono se vrti i izbaci me ponovno na pocetak
E ovako imam problem s msnom.Kaze da skinem novu verziju msna i stisnem yes i on skine i instalira novu verziju i kada se idem spajat upise e-mail i password i stisnem sign in i ono se vrti i izbaci me ponovno na pocetak
To se meni isto desavalo.
Nisan bija misec dana na msnu i uđen uspije mi uč nakon misec dana.
Sigurno je neka greska do njih.
Je li ti izbaci koju grešku? Ako da, možeš li napisat ovdje koju?
Problem: uvijek kad udem u msn dole u kutu mi javlja you need to verify your e-mail adress???????????
Problem: uvijek kad udem u msn dole u kutu mi javlja you need to verify your e-mail adress???????????
Moraš otić na svoj profil od msn-a i kliknuti na verify my e-mail adress ili tako nešto.
da ali sam ja ulogiran sa yahoo-om..
kaj onda???????
da ali sam ja ulogiran sa yahoo-om..
kaj onda???????
Pa kako misliš da si ulogiran s yahoo-om?? Lijepo dođi s mišem na svoj avatar i lijepo klikni na view my profile. I negdje na tvom profilu mora pisat nešto kao verify e-mail adress ili tako nešto jer se točno ne sjećam kako je to išlo zbog toga što sam to davno napravio.
jesam sve štima hvala