Msn problem

poruka: 8
|
čitano: 1.546
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Msn

E ovako imam problem s msnom.Kaze da skinem novu verziju msna i stisnem yes i on skine i instalira novu verziju i kada se idem spajat upise e-mail i password i stisnem sign in i ono se vrti i izbaci me ponovno na pocetak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn
xfire kaže...

E ovako imam problem s msnom.Kaze da skinem novu verziju msna i stisnem yes i on skine i instalira novu verziju i kada se idem spajat upise e-mail i password i stisnem sign in i ono se vrti i izbaci me ponovno na pocetak

To se meni isto desavalo.

Nisan bija misec dana na msnu i uđen uspije mi uč nakon misec dana.

Sigurno je neka greska do njih.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
RE: Msn
xfire kaže...

Je li ti izbaci koju grešku? Ako da, možeš li napisat ovdje koju?

16 godina
Msn problem

Problem: uvijek kad udem u msn dole u kutu mi javlja you need to verify your e-mail adress???????????

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn problem
meluka kaže...

Problem: uvijek kad udem u msn dole u kutu mi javlja you need to verify your e-mail adress???????????

Moraš otić na svoj profil od msn-a i kliknuti na verify my e-mail adress ili tako nešto.

16 godina

da ali sam ja ulogiran sa yahoo-om..

kaj onda???????

99 % balkanaca sluša balkansku narodnu glazbu , ako si ti.....................A NE NISAM...........
16 godina
neaktivan
meluka kaže...

da ali sam ja ulogiran sa yahoo-om..

kaj onda???????

Pa kako misliš da si ulogiran s yahoo-om?? Lijepo dođi s mišem na svoj avatar i lijepo klikni na view my profile. I negdje na tvom profilu mora pisat nešto kao verify e-mail adress ili tako nešto jer se točno ne sjećam kako je to išlo zbog toga što sam to davno napravio.

16 godina
Msn problem

jesam sve štima hvala

prodajem Play Station 2(silver, neotvoren) cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice