Molim pomoc za wind7

poruka: 9
|
čitano: 2.454
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molim pomoc za wind7

pokusat cu objasniti problem onako kako znam,nadam se da ce neko shvatiti o cemu je rijec...nesto sam poremetila na win7 ne znam ni ja sta....znam da sam koristila ccleaner za registry i registry booster i poslije toga se zeznula stvar....paljenje racunara je drugacije duze traje ali to je odjenom kao ok popravilo se obavila sam sistem restor....medjutim nema mi,sad ne znam kako se to zove,bude na desktopu na vrhu vodoravno kao traka sa kantom i ostalim programima kao precice,toga nema nestalo ne znam vratiti........i odjendom imam problem sa programima koje skinem,odjednom nisu kompaktibilni skoro ni jedan....eto nesto sam poremetila ne znam sta,u koliko je moguce molila bi pomoc....hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Molim pomoc za wind7

-cc je obrisao cache, cache služi za brži rad sedmice, sedmica je nakon 'sređivanja' cc-om i boosterom, morala odraditi hrpu stvari, popraviti ... i to je trebalo opet biti OK. Ali tad si restorom vratila OS u početno (neko prijašnje) stanje. Neznamo koji sys.restore i sl, pa očigledno neki u kojem nedostaju mnoge stvari, npr nisu instalirani programi, codeci i sl. vjerojatno prvi sys.backup-restore.

- to je samo primjer kako alati u rukama početnika rade štetu. CC i Booster su nepotrebni, preduvijet je znanje ako se nežto želi koristiti.

-popravak? tko zna, ako je gornje nagađanje točno, treba 'samo' reinstalirati sav software... i jedna po jedna stvar će proraditi. A možd je i sistem jače zeznut. Taj je clean ili (re)install rješenje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

reinstalirati softwere nezz nit bi se usudila sama,na kraju jedino odnjeti laptop u servis.....on trenutno radi sve je ok samo mi nedostaje to na desktopu ta traka i   nezz je pronaci

17 godina

- to nije posao za servis (ako govorimo o klasičnom servisu). Servis rješava kvarove-hardware. Ovo je software.

- Ako su već radili na tom PCu onda ipak prvo njih kontaktirati (možda postoji backup i sl.)

- 'ta traka' je širok pojam, ili je nacrtaj (šala) ili pokušaj googlanjem pronači nešto slično pa se možda pronađe i rješenje (recimo instlacija dodatka-trake) ili je to npr dio officea, možda samo neka opcija windowsa koji treba aktivirati i sl. - najkonkretnije rješenje će dati osoba/firma koja je to prije složila. Možda je dovoljan jedan tel poziv...

-odgovor ''nezz ni bi se usudila'' nije prihvatljiv, jer je isti trebao biti prije ''popravka-optimizacije-održavanja'' ... CC i boostera. Ako si već mogla pokvariti, možeš i popraviti. Instalacija je daleko najjednostavniji dio posla na PCu. Naravno predpostavka da imaš program (legalan). Instalacija OSa i svih potrebnih dodataka nije ni teška ni laka, samo je pitanje znanja, nešto i priručnog softwara.

Laptop. često dolazi s predinstaliranim OSom. Treba pripazititi zbog licenci. Najpametnije je provjeriti na mjestu gdje je nabavljen i (predpostavka) podešen.

14 godina
neaktivan

evo na ovom videu 0:41 min ta traka je prikazana (http:/www.youtube.com/watch?v=gJaqpPnicpy)

imam sve cdove licencirane za laptop,sve je na cdovima sto je potrebno samo nezz kako npr operativni sistem instalirati,jel trebam prvo oboriti ovaj ili samo staviti taj cd i to je to...onda   da li datoteke trebam sacuvati,d ali ce se izbrisati ili ce sve ostati......laptop nije nikad popravljan odkako je kupljem,nije niko radio na njemu,nije bilo potrebe..

17 godina

-to nije traka, to je AERO (preview..) -dali je rezolucija OK, dali je doljnja traka (taskbar) prozirna?.. desni klik na ekran, potraži teme-aero. Ako se nemože promijeniti, vjerojatno nisu instalirani driveri..

prvo pokušaj upaliti aero, pa nastavak :)

edit: -greška, ipak je traka. Dali je instaliran docking bar, npr Stardock (vidi u start meniju..)

-nešto s nazivom ''dock''.. ili gadget kao ovaj. Možda samo desni klik na ekranu i u meniju potražiti nešto kao ''show ...''

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 1:01 (ihush).
14 godina
neaktivan

nema mi tog gadgeta dock toolbar....znaci sve sto trebam je pronaci i downloadovati taj gadget.....?

17 godina

- možda / odprilike...

-instalacijom bi trebao pokupiti staru konfiguraciju (ikone programa) jer i to se inače podešava, tj dodaju se željene ikone..

14 godina
neaktivan

da da znam....ok hvala ti puno puno puno...pokusat cu to sada rijesit :D pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice