Molim pomoc HITNO!! zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.089
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Molim pomoc HITNO!!
pitanje

Skinuo sam film The dark knight,Batman sa torrenta. e sad zelim staviti subtitles, tj. prijevod na taj film. skinuo sam jedan hrvatski prijevod ali ga mogu gledati samo preko BS playera kada upalim film i prijevod zajedno.Sad me zanima kako mogu staviti na DVD fil i prijevod zajedno da kada gledam na TV-u mi bude prijevod,jer film je na eng.jeziku. Dali postoji neki program za to i ako moze neko kratko objasnjenje....

MOLIM vas da mi sto prije pomognete ako je moguce jer mi je hitno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim pomoc HITNO!!

Skini si program ConvertXtoDVD i sa njim mozes divx pretvorit u dvd format i dodat titlove.

Mali edit:ovim programom mozes ubaciti titlove u skoro svakom formatu kao sto su sub,srt,txt...

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 23:53 (F1-IVO).
17 godina
Molim pomoc HITNO!!

uvijek promjeni subtitle file nastavak u .srt, u protivnom ti dvd playeri to neće čitati kao subtitle (ili nikako) i mora ti biti jednako ime file kao i fil, znači :

film : Batman bla bla bla

sub :Batman bla bla bla.srt

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim pomoc HITNO!!

da bi ubacio  title na film mozes to uradit preko programa SubtitleWorkshop251,ovak ti nemogu postavit taj program nikako,proguglaj mozda ga nadjes,i zatim kad to uradis ides preko programa koji ti je kolega rekao ConverterXtoDvD 3,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim pomoc HITNO!!

Ma jednostavno kodiraj film u DivX pusti  u BSplayer ucitaj titlove i toe to.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice