- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kupiš pa dodje i tebi na mail...
A ako nećeš da kupiš ti koristi ili besplatnu verziju ili se uhvati za uši pa igraj...HaHaHa
Kada instaliraš program pita te hoćeš li Free Trial ili običnu besplatnu verziju. Reinstaliraj program i idaberi običnu besplatnu.
besplatni komodo je sasvim dovoljna zaštita....
Zanima me ako kupim Malwarebytes sa ove stranice-https://store.malwarebytes.com, godina dana je 276 kuna. Kad prođe godina jel opet moram plačati 276 kuna ili mi samo pošalju ključ za aktiviranje programa na e- mail adresu. Nisam nikada imao orginalni program pa zato pitam.
Kad prode godinu dana onda opet platis 276kn i posalju ti kod
Zna li netko može li se privremeno stopiratat Malwaewbytes antimalware, jer mi blokira gledanje on line filmova.
Zahvaljujem
Pozdrav
Pogledati postavke i pogasiti sve.
Desni klik na MBAM ikonicu u taskbaru i "Quit Malwarebytes"..
A možeš i tu stranicu di gledaš dodati u exception (izuzetci), tako da ti ju ne blokira..
Hvala na pomoći.
U exception (izuzetci) mi neda označiti web site, ali kad uključim malaware, vidio sam da ima gdje se može stopirati.
Sad je sve ok.
Još jednom hvala na odgovoru.
Mislis da je FP?
Cemu onda i koriscenje MBAM ako ga gasis kada ti javlja za prijetnju...
MBAM koristim otprilike jednom mjesečno i nakon toga ga ugasim jer već imam AV koji je dežuran (win defender) i ima više godina da mi nisu ništa štetočina našli..
Pusti sto ovi pricaju, oni znaju samo 2 stvari:
1. Kupnja
2. "krekirani"
A kada ih pitas kako su ljudi AVG davno otkljucavali istim kljucem, a licenca im trajala godinama i to su skinuli avg sa sluzbene stranice, ili ja npr na pc i laptop imam malwarebytes skinut sa sluzbene stranice i key s neta i imam lifetime licencu ne znaju odgovoriti.. http://prntscr.com/m3iump
Da, imaš zato jer su jedno vrijeme pred par godina iz mbama dijelili masu besplatnih liftetime ključeva, a onda su prešli na model pretplate i više ne postoji opcija za doživotnu licencu nego samo određeno vrijeme (1 god), imam i ja lifetime licencu iz tog doba...
btw ova tema je stara ko biblija..