E-mail client za hotmail

poruka: 6
|
čitano: 1.891
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
E-mail client za hotmail

Možete li mi preporučiti neki dobar client za hotmail....pokušao sam u outlook expressu i tunderbirdu no ne ide....nemojte mi zamjerit ako sam ovu temu stavio u krivi dio foruma...Cool

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: E-mail client za hotmail
hehe...nadao sam se da neće neko izreć tu opciju...lol.....postoji li još neki klijent kompatibilan sa hotmailom?
...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
E-mail client za hotmail

Da bi mogao primati hotmail u Outllok Express imaš dvije varijante:

1. da im plaćaš za korištenje maila

2. Windows Tools to Access Web-Based Email via POP or IMAP

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2008 18:38 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: E-mail client za hotmail
ma pokušao sam ga konfigurirat pomoću uputa koje sam skinio sa neta, no izgleda da da su ti konji u microsoftu pustili taj debilni klijent u prodaju samo da zarade na miljama ljudi koji se koriste hotmailom....nea mi druge neg da ostanem na tom klijentu il da ulazim prek neta.....=(
17 godina
neaktivan
E-mail client za hotmail

Probaj Foxmail 6. Samo nakon intstalacije obriši file "chinese.lgb" i program će ti biti na engleskom jeziku. Vrlo brz i jednostavan.

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice