Logitech support

poruka: 6
|
čitano: 2.489
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech support

Molim vas,dali mi moze neko pomoci?Naime posalo sam logitech supportu poruku za G9 mis.Naime grip mu je otisao.Uslikao sam i posalo(naravno da sam poslao i brojeve).Sada neznam dali cu dobiti novi mis,ili cu morati slati mis u Zagreb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Logitech support
Dolu kaže...

Molim vas,dali mi moze neko pomoci?Naime posalo sam logitech supportu poruku za G9 mis.Naime grip mu je otisao.Uslikao sam i posalo(naravno da sam poslao i brojeve).Sada neznam dali cu dobiti novi mis,ili cu morati slati mis u Zagreb?

informirat ce te na vrijeme

16 godina

Imam problem sa supportom njihovim pa ako netko ima savjet dobro je dosao!

Znaci prijavio sam problem sa jedinm svojim misem i logitech support mi je rekao da kontaktiram predstavnistvo u zagrebu i tako sam ja napravio pa mi predstavinstvo u zagrebu kaze da kontaktiram trgovinu e sad stvar je u tome sto trgovine vise NEMA jel da ima odnio bih tamo...Vidim da tu na forumu ljudi dobivaju zamjene bez previse problema pa ako netko zna kako neka javi barem na PP ako nikako drugacije!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Logitech support

Posalji nazad mail na njihov support meni se cini u ameriku ili di imaju to. Reci im da su te ovi iz hrv poslali u ducan ali tog ducana nema i da ti pomognu ako  mogu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech support

Prije nego šaljem mail njima da pitam ovdje.

Crko mi je miš(još je pod garancijom) no taj model se ne proizvodi više. Sad me zanima jel ima svrhe uopće slat mail u nadi za zamjenu ili ....?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Meni je nakon 2 godine riknuo g9,nekad prestane raditi pa opet proradi uglavnom poslao sam ga na server gdje sam ga i kupio jer sam imao garanciju i poslali mi novi g9x :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice