Imam problem sa kompjutorom, naime ne daje sliku, nekad da nekad ne, nisam mogao doći windows pa sam otišao kod prijatelja, tamo samo digao xp i uštekao u svoj..onda sam ga ištekao iz utišnice i ponovno onda mi je dao sliku, ali kad sam ga resetirao izbacio mi je neki plavi logo al se upalio, napajanje se samo ugušilo ali ponovno se vratilo na svoju brzinu, inače imam procesor AMD 2.1 ghz, matična je MSI KT880 Delta, Grafička je ATI Sapphire x1650 (stavljao sam i ati radeon 9200, ali isto) napajanje Thermaltake 550W, HDD je 80 gb seageate..inače radio je dobro dokmi se jedanput nije gasio 2 minute nakon isključivanja, ( bio je crn ekran )...Moguće da je matična ošla :/ ? Procesor inače radi na 1.25 ghz umjesto 2.1.. nije mi jasno zašto??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je hardwareski problem, kriva sekcija.
Naslov krsi pravila foruma.

I... ne razumije se o cemu pricas.
Digao samo xp
Ustekao u njegov...

riješio, jedno mi nije jasno zašto mi procesor radi na pola snage? zato što sam vadio s matične pa resetirao postavke u biosu? Oprostite na tome, mala panika
riješio, jedno mi nije jasno zašto mi procesor radi na pola snage? zato što sam vadio s matične pa resetirao postavke u biosu? Oprostite na tome, mala panika
Da, moraš u biosu podesiti frekvenciju procesora.