Lenovo N500 Driveri

poruka: 9
|
čitano: 4.447
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Lenovo N500 Driveri

Srusio sam sistem na navedenom laptopu ali imam problem sa driverima...Da li mi netko moze linkat drivere bio bih mu zahvalan.Ima windows xp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Lenovo N500 Driveri

itko?

15 godina
Lenovo N500 Driveri

Imašovu i ovu stranicu.

Nemoraš bumpati temu nakon 10 min,pričekaj malo

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 20:04 (Ivan_hacker).

0 0 hvala 0
16 godina
Ivan_hacker kaže...

Imašovu stranicu

koji god driver da skinem sa te stranice ne reagira...tak da neznam u cem je stvar :S

16 godina
Lenovo N500 Driveri

ma evo ga rijesio sam pls lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lenovo N500 Driveri

Vidi ovaj drugi link u mom postu

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Lenovo N500 Driveri

može pomoć, imam lenovo g780 laptop

skinuo sam neke drivere, ali nikako mi wireless driver neće instalirati, neznam zašto, pa ako ima neka caka...

0 0 hvala 0
16 godina
garak kaže...

skinuo sam neke drivere, ali nikako mi wireless driver neće instalirati, neznam zašto, pa ako ima neka caka...

da li ti izbacuje nekakav error ili ti se neka instalacija pokrene i nakon toga ništa nebude?

16 godina
garak kaže...

-za svaki model provjeri točnu oznaku type i sl., s doljnje strane (negdje, možda kod baterije..) mora pisati oznaka wlan, npr realtek, intel, broadcom, arhteros.. i skineš odgovarajući driver.

-provjeri postavku u BIOSu (wlna enabled)

-provjeri prekidač ili tiku za paljenje wlana, wlan diodica ili fn+wlan tipka (unazad par godina svi modeli moraju imati prekidač, stariji su imali i utils koji je palio-gasio.. pa može bit neki soft).

-tek kad je upaljena može se instalirati (pravi) driver. Driver mora biti certificiran inače ga win64 ignorira, tad moraš ručno odabrati da je to baš taj driver i narediti win da ga koristi... na njihovim str su certificirani.

ako baš ništa neče, bootaj liveCD npr linux (ubuntu i sl.), ako radi radi, ako ne radi možda je kvar ili ... otvori i vidi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice