Srusio sam sistem na navedenom laptopu ali imam problem sa driverima...Da li mi netko moze linkat drivere bio bih mu zahvalan.Ima windows xp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
ma evo ga rijesio sam pls lock
Vidi ovaj drugi link u mom postu
može pomoć, imam lenovo g780 laptop
skinuo sam neke drivere, ali nikako mi wireless driver neće instalirati, neznam zašto, pa ako ima neka caka...
skinuo sam neke drivere, ali nikako mi wireless driver neće instalirati, neznam zašto, pa ako ima neka caka...
da li ti izbacuje nekakav error ili ti se neka instalacija pokrene i nakon toga ništa nebude?
-za svaki model provjeri točnu oznaku type i sl., s doljnje strane (negdje, možda kod baterije..) mora pisati oznaka wlan, npr realtek, intel, broadcom, arhteros.. i skineš odgovarajući driver.
-provjeri postavku u BIOSu (wlna enabled)
-provjeri prekidač ili tiku za paljenje wlana, wlan diodica ili fn+wlan tipka (unazad par godina svi modeli moraju imati prekidač, stariji su imali i utils koji je palio-gasio.. pa može bit neki soft).
-tek kad je upaljena može se instalirati (pravi) driver. Driver mora biti certificiran inače ga win64 ignorira, tad moraš ručno odabrati da je to baš taj driver i narediti win da ga koristi... na njihovim str su certificirani.
ako baš ništa neče, bootaj liveCD npr linux (ubuntu i sl.), ako radi radi, ako ne radi možda je kvar ili ... otvori i vidi.