Krađa wireless signala!

poruka: 20
|
čitano: 8.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

Kako uhvatiti nekog ako vam krade wirless signal??

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Krađa wireless signala!

Rukama oko vrata. Ili za jajca.

A zašto dopuštaš da ti krade?

16 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

Kako uhvatiti nekog ako vam krade wirless signal??

Imaš u kompu i laptop za wirelles postavi na disable pa ti neće krast a drugo imaš opciju u ruter način zaštite da staviš vrstu zaštite i lozinku.

15 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

to znam.. ali pitam jel se može preko nekog programa ili preko t-Com-a??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

Uključiš enkripciju u postavkama rutera! Ito wpa izbjegavaj wep.

To ti je način da izbjegneš da ti se neko spaja i krade promet.

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 16:36 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako imaš nezaštićenu mrežu, onaj tko je koristi ne radi ništa protivzakonito. Tvoja je dužnost da je zaštitiš nekom enkripcijom, u zavisnosti od mogućnosti rutera.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
17 godina
lagano je provjerit,ja sam bio kod sebe ostavio otkljucan pa mi se naspajalo,jos se pitam zast mi je ping 600 a nist neskidam.... odes na 192.168.1.1 i kliknes na status pa na wireless....sve ti ispise tko ti se spojio
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

npr. piše ime uređaja koji se spaja, tako kod mene piše " ivans iphone, lenovo21432435", ali za neki komp piše "moja32653462" ili "user12346785" tak da odeš susjedu na kojega sumnjaš, rečeš mu ako smiješ igrati na kompu, rečeš mu "daj mi soka", dok on ode po soka ti na brzinu pogledaš ID njegovog kompa, ako je pozitivan, poliješ soka u napajanje...

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

ja to pitam zato jer me zanima jel je jednostavno nac IP ili neku drugu adresu s koje se spajas nekom na internet.?

spojio bi se na internet od susjeda pa ako je lako?

a mogo bi ga i pitat pa nece bit problema. ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

može se otkriti, ali ne kao u filmovima, treba biti sudski proces itd itd par godina tužbe,dozvola operatera, policija i sl., ali nemoj se spajat, šta ako on nema flat ili kako bi tebi bilo da ti se netko spaja pa i da imaš flat sve ti se uspori, i da, naravno da ga moraš pitati

nego, JEDNA VELIKA NEPRAVDA

U bilo kojem gradu ima free wireless signala. Negdje plaća grad, negdje kafići, negdje trgovine itd. Znači da stanovnici grada imaju besplatni internet u svoje stanove. Ako ne u stanovima, dođu van s laptopom ili mobitelom, sjednu na klupicu i onda sigurno imaju i skidaju sve koliko hoćeju. A MI NA SELU NEMAMO !!! 

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 19:35 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

a kako se to radi msm krade signal jer je meni malo slabiji pa...{#}

Say Hello To My Little Friend

0 0 hvala 0
18 godina
Krađa wireless signala!

jedino što je moguće vidjet kad ti se netko spoji je nejgov IP i ime kompa,ništa više....znači jaaaako teško je skužit tko je

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ma kakvi tesko skuzit...eno u mene susjeda se prikljucila gledam ime hosta...a ono...jopiii...a tu si golubeee,uf kak sam s gustom ju kiko s mreze

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 22:28 (dado16).
18 godina
Krađa wireless signala!

u zgradi si sa 50 susjeda i ime kompa nije prezime kao ni ime routera...kako ćeš znati tko je?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krađa wireless signala!

meni se neki dan spojio onaj šiptar iz kauflanda što dijeli letke...

Maky
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
seth kaže...

u zgradi si sa 50 susjeda i ime kompa nije prezime kao ni ime routera...kako ćeš znati tko je?

Upravo tako, Kod mene je dostupno 20-tak bežičnih mreža. Od tih 20, 15 ih je zaštićeno WEP-om a samo 5 s WPA2. Nedugo sam razgovarao sa susjedom kojeg znam (skužio sam mu i SSID) da se bolje zaštiti na što će mi on:"Čemu, imam flat rate". Badava sam ga uvjeravao da mu neko može skidati preko mreže nelegalne sadržaje, ne želi se čovjek tim zamarati.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
seth kaže...

jedino što je moguće vidjet kad ti se netko spoji je nejgov IP i ime kompa,ništa više....znači jaaaako teško je skužit tko je

I MAC adresu...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
seth kaže...

I MAC adresu...

Koju kloniraš dok kažeš MAC.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
Krađa wireless signala!

to što se tiče FLATa je istina ali ovisi kakav je korisnik...znači ja imam flat i igram nešto preko neta i netko mi se nakači i počne skidat...skužim ga odmah ali dok netko tko ima flat i povremeno je na netu,njemu to nije nikakav problem...uglavnom, WEP padne za max 10min ako korisnik u vrijeme napada koristi net tj. ako ima veće komunikacije router i komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mario.L_hr kaže...
DamageHigh kaže...
seth kaže...

I MAC adresu...

Koju kloniraš dok kažeš MAC.

Ja sam samo rekao što je moguće vidjet..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice