Konekcija problem

poruka: 16
|
čitano: 3.162
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Konekcija problem

Prije par dana je počelo: Svako jutro kad se probudim i upalim komp mora otići na ip adresu svoga routera da recconectam da bi mi konekcija radila. Kada recimo uđem u minecraft u server (imam premium) i razbijem blok on se ne pojavi, i ja odem dalje. I nakon 2-3 minute me vrati tamo i dobijem blok. Neznam koliki mi je tada ping, ali u league of legends je jaaako visok. Operater je optima, router SAGEM. Zvao sam optimu, omni nešto na svom kompu pročačkaju i bude dobro 5 min i onda opet počne. Molim heeelp!

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Konekcija problem

BUMP! judi stvarno je hitno!!!

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Konekcija problem
Ne znam ti za taj problem...mozda da resetiras router?
Ali i ja imam optimu i cim neki problem ja ih zovem ali nikako da rijese...ima 2 mjeseca se natezem s njima jer mi puca veza 5-6 puta dnevno...
15 godina
iceman89iceman kaže...
Ne znam ti za taj problem...mozda da resetiras router?
Ali i ja imam optimu i cim neki problem ja ih zovem ali nikako da rijese...ima 2 mjeseca se natezem s njima jer mi puca veza 5-6 puta dnevno...

E vidiš toliko sam glup da sam to zaboravio xD. A za ovo da ti puca veza to je i meni i kako sam ono riješi problem xD, e da kupio sam optitv :P, a sada se nesjećam drugoga hmm. Budem ti javio kada se sjetim {#}

15 godina
protjeran
Konekcija problem

jel imate jedan i drugi spliter?ukoliko imate i njihov telefon i net a nemate spojen spliter pucat ce vam veza...svaki put kad neko nazove ona pukne jer se misa signal telefona i interneta..iako nevirujen da je to jer mislim da ga imate spojena garant

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Burn_n_Die kaže...

jel imate jedan i drugi spliter?ukoliko imate i njihov telefon i net a nemate spojen spliter pucat ce vam veza...svaki put kad neko nazove ona pukne jer se misa signal telefona i interneta..iako nevirujen da je to jer mislim da ga imate spojena garant

Ma imam ja spojen spliter i sve to šljaka negoneznam koji im je k**** da puca veza i btw. rekli su mi da je nešto do njih, ma baš ću ih sada nazvat i ako treba psovat{#}mater im njihovu. Resetiro router i neradi.

15 godina

Osobno sam imao stravičnih problema sa pucanjem veze pri čemu nije pomagalo ništa osim reseta routera, bilo preko browsera bilo preko tipke na samom routeru. Nakon 4 mjeseca patnje i borbe sa osvježavanjem linije i razgovora sa podrškom, nazvali su me iz Optime i promijenili smo Adsl mode iz ADSL2+ u G.DMT (I ja u postavkama routera i operater korisničke podrške na svojoj strani). Kroz googlanje sam našao da je G.DMT bolji za lošije linije nego ADSL2+ ali je ograničen na 8 Mbps.Sad sve radi kako Bog zapovijeda, nema pucanja, ping dobar, brzina dobra itd. Ne mora biti i tebi to, ali je korisno znati.

Također, volio bih da mi netko tko se razumije pojasni razlike i o čemu se u stvari radi.

15 godina
Arto kaže...

Osobno sam imao stravičnih problema sa pucanjem veze pri čemu nije pomagalo ništa osim reseta routera, bilo preko browsera bilo preko tipke na samom routeru. Nakon 4 mjeseca patnje i borbe sa osvježavanjem linije i razgovora sa podrškom, nazvali su me iz Optime i promijenili smo Adsl mode iz ADSL2+ u G.DMT (I ja u postavkama routera i operater korisničke podrške na svojoj strani). Kroz googlanje sam našao da je G.DMT bolji za lošije linije nego ADSL2+ ali je ograničen na 8 Mbps.Sad sve radi kako Bog zapovijeda, nema pucanja, ping dobar, brzina dobra itd. Ne mora biti i tebi to, ali je korisno znati.

Također, volio bih da mi netko tko se razumije pojasni razlike i o čemu se u stvari radi.

meni je adsl2 i g.dmt uključeni(oba dvojica :S)

15 godina
Imao sam i ja optitv ali nakon 2 mjeseca je napravljen sporazumski raskid ugovora jer mi ne mogu dostavljati sliku, stalno je bila pikselizirana...ali u ta 2 mjeseca je sve bilo savrseno prvih 15-20 dana da bi kasnije bilo sve gore i gore...
Sinoc sam oh bio opet zvao, pala brzina na 1Mb od potrebnih "do" 8MB.
15 godina
Konekcija problem

Ja ugibam {#}... Ljudi jel mi netko može bar preko teamwiewera jer ja ugibam nemam ništa za raditi :(((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jesi zvao SZK?
15 godina
iceman89iceman kaže...
Jesi zvao SZK?

Ma zvat ću ih još jednom i onda slijedeći put ću ih nazvat pa neka prijave prijavu!!!!!!

15 godina
Ma moras im dosadjivati inace nikad nista od njih.
15 godina
iceman89iceman kaže...
Ma moras im dosadjivati inace nikad nista od njih.

Ma evo danas je bolje sad neznam za ping, nisam jutros morao konekciju sam spostaviti nadam se da će i ping biti bolji :S, ak ne onda ih zovem

15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Prije par dana je počelo: Svako jutro kad se probudim i upalim komp mora otići na ip adresu svoga routera da recconectam da bi mi konekcija radila. Kada recimo uđem u minecraft u server (imam premium) i razbijem blok on se ne pojavi, i ja odem dalje. I nakon 2-3 minute me vrati tamo i dobijem blok. Neznam koliki mi je tada ping, ali u league of legends je jaaako visok. Operater je optima, router SAGEM. Zvao sam optimu, omni nešto na svom kompu pročačkaju i bude dobro 5 min i onda opet počne. Molim heeelp!

zovi nek ti poprave :D

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
16 godina
neaktivan
Konekcija problem

Meni je davno prije pucala veza i natezao sam se s njima dok mi nisu prijavili kvar i zamijenili onaj Edimax šrot od routera sa Dlinkom.Sada sve radi kako spada.Zovi ih,reci da ništa ne pomaže pa će prijaviti kvar.

alrighty then

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice