Imam AsRock 970 Extreme, AMD FX 4100 i naravno Windows 7. Problem mi predstavlja ova sleep pcija ili kako se već zove. Naime skidam nešto preko rapidshare i stavim da se skida preko noći no nakon nekog vremena komp ode u sleep i prekine mi vezu. JA mislim da je to sleep. Ništa ne reagira dok ne pritisnem space , onda se prebudi. Kako da to ugasim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam AsRock 970 Extreme, AMD FX 4100 i naravno Windows 7. Problem mi predstavlja ova sleep pcija ili kako se već zove. Naime skidam nešto preko rapidshare i stavim da se skida preko noći no nakon nekog vremena komp ode u sleep i prekine mi vezu. JA mislim da je to sleep. Ništa ne reagira dok ne pritisnem space , onda se prebudi. Kako da to ugasim?
Odeš na control panel pa potraži pod Power option i tamo možeš isključit Sleep tj. da staviš na disable.
Sve sam to i ja već napravio tj . sve stavio na "never" ali opet mi se zna dogoditi kada ništa ne radim na kompu da mi ode u sleep mod. Najveći problem je u tome što se komp ne vrati iz sleep moda kada dodirnem miš ili pritisnem tipkovnicu. U čemu je problem?
Sve sam to i ja već napravio tj . sve stavio na "never" ali opet mi se zna dogoditi kada ništa ne radim na kompu da mi ode u sleep mod. Najveći problem je u tome što se komp ne vrati iz sleep moda kada dodirnem miš ili pritisnem tipkovnicu. U čemu je problem?
Provjeri ove postavke na slici.
Nakon update-a na SP1 imao sam isti problema. Sleep ugasen i power opcijama ali comp ide u "sleep" bez obzira.
Zasto se nevrati iz sleep? HDD se ugasi.
Nadam se da je pomoglo.
Ako je sleep postavljena na never onda on ne gasi nego se uključuje srceensaver!
Klikni na desktop -> Prilagodi -> Čuvar zaslona i tu podesiš. Onda neče on ugasi nego će automatski prebaci na screensaver ( čuvar zaslona).
Ako je sleep postavljena na never onda on ne gasi nego se uključuje srceensaver!
Jel teško pročitati što je čovjek napisao? Da se računalo ne može vratiti iz "sleep" moda pritiskom na tipkovnicu. Kakve veze ima screen saver s time?
Jel teško pročitati što je čovjek napisao? Da se računalo ne može vratiti iz "sleep" moda pritiskom na tipkovnicu. Kakve veze ima screen saver s time?
Ako je pravilno napravljen tj sleep na NEVER i još se ugasi tj ode u sleep onda se upučuje kvar na ploči od kontrolera na matičnoj ploči.
Imao sličnih problema sa laptopom, doduše ja često koristim sleep pa mi je taj problem stvarao muke. Problem sam riješio nakon što sam omogućio hibernaciju, zašto je to riješenje neznam, iako hibernaciju nikad ne koristim, kad je onemogućim ne radi mi sleep. PS iman Windowse 7 SP1 sa zadnjim ažuriranjima.
LP :)