Kako postaviti subtitl da dvd player moze ocitati?

poruka: 4
|
čitano: 4.351
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Skidam stalno filmove (legalne) i gledam ih na kompu, zanima me kako da te filmove gledam na TV-u (preko dvd playera) pod uvjetom da dvd ocita subtitlove?

Da samo spržim film na dvd zajedno sa subtitlovima?; Tražio sam na googleu odgovor ali ti tutoriali me navode na skidanje raznih programa i kad bi svakom filmu tako procesuiro oduzelo bi mi puno vremena.

Postoji li jednostavniji način?

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U kojem formatu skidas filmove? Ako je dvd snimi to sto si skinuo na dvd i gledaj.

Ako je divx preimenuj titlove tako se se zovu identicno kao i film, znaci ako se film zove matrix.avi titlovi se trebaju zvati matrix.srt

Inace, mislim da ce ti sto se tice divxa na vecini all round playera raditi samo srt titlovi.

http://www.divx-titlovi.com/

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 15:29 (!mpact35).

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Kako postaviti subtitl da dvd player moze ocit

osnovno pravilo je da se na istom mjestu i s istim nazivom fila nalazi i title, automatski ga player koristi. Samo je pitanje koje formate podržava player, osnovni .txt .srt... zato moža trebaš konverter/subtitle-editor ili tražiti odgovarajući na netu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
RE: Kako postaviti subtitl da dvd player moze ocit

mozes sa programon convert x to dvd,ubacis film i dodas podnaslov i on sve pretvori u dvd verziju sa meniom,to ti traje oko 20 min il manje ovisno o brzini kompa,ili mozes samo konvertirat titlove u verziju koju ti dvd podrzava,najcesce verzije su srt il sub,pa ih onda samo snimis na dvd il cd u obliku podataka.

sniper only
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice