Kad želim isključiti windowse, isključujem ih na normalan način (start>shutdown), meni se računalo restarta. Ne znam u čemu bi bio problem, al mislim da u windowsima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad se problem prvi put pojavija? Nakon instalacije windowsa? Ugradnje novog hardwarea? Priključenja novog vanjskog uređaja? Instalacije nekog programa? Ručnog prčkanja po registryju?
Pojavio se nakon priključenja vanjskog HDD-a. I usb mi se počeo 'gubiti'.. Kad priključim mobitel win mi javi poruku da usb uređaj nije prepoznan(mob Sony E. k800i), a kad priključim k750i sve radi normalno kao i sve ostalo što priključim na usb...
1. Zaboravija sam pitat koji windowsi su u pitanju? Je li XP? Ako jest, imaš li instaliran SP2?
2. Ako odspojiš vanjski HDD i onda probaš shutdown, je li se opet restarta?
NADOPUNA:
Stranica posvećena problemima shutdowna i restarta: http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php
Pa ako koristis Windows logicno je sasvim da je u Windowsu problem nije u Linuxu sigurno.....
Cjenjeni kolega forumašu, iako je vaš odgovor 100% točan, također je i 100% offtopic.
Pa ako koristis Windows logicno je sasvim da je u Windowsu problem nije u Linuxu sigurno.....