Isključivanje windowsa

poruka: 7
|
čitano: 1.309
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Isključivanje windowsa
pitanje

Kad želim isključiti windowse, isključujem ih na normalan način (start>shutdown), meni se računalo restarta. Ne znam u čemu bi bio problem, al mislim da u windowsima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Isključivanje windowsa

Kad se problem prvi put pojavija? Nakon instalacije windowsa? Ugradnje novog hardwarea? Priključenja novog vanjskog uređaja? Instalacije nekog programa? Ručnog prčkanja po registryju?

I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Pojavio se nakon priključenja vanjskog HDD-a. I usb mi se počeo 'gubiti'.. Kad priključim mobitel win mi javi poruku da usb uređaj nije prepoznan(mob Sony E. k800i), a kad priključim k750i sve radi normalno kao i sve ostalo što priključim na usb...

17 godina
neaktivan

1. Zaboravija sam pitat koji windowsi su u pitanju? Je li XP? Ako jest, imaš li instaliran SP2?

2. Ako odspojiš vanjski HDD i onda probaš shutdown, je li se opet restarta?

NADOPUNA:

Stranica posvećena problemima shutdowna i restarta: http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2008 1:42 (nema_šanse3).
17 godina
neaktivan
Isključivanje windowsa

Pa ako koristis Windows logicno je sasvim da je u Windowsu problem nije u Linuxu sigurno.....

Extreme_Tech

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cjenjeni kolega forumašu, iako je vaš odgovor 100% točan, također je i 100% offtopic.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
Extreme_Tech kaže...

Pa ako koristis Windows logicno je sasvim da je u Windowsu problem nije u Linuxu sigurno.....

Koliko ja  znam mogle bi biti mnoge druge stvari uzrok tome problemu, al po ponašanju kompa sam zaključio da je najvjerojatnije problem u win, kužiš, kompa?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice