Integracija programa u instalaciju OS-a

poruka: 10
|
čitano: 2.072
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windows VISTA,XP ILI 7 i programi (brzi odgvori u

Ovako zanima me jer cu na lap instalirati Windows 7 pa me zanima od vas da mi kazete kako da stavim u instalaciju programe npr. da me pita kada instaliram windowse koje programe da instaliram

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows VISTA,XP ILI 7 i programi (brzi odgvor

Ako ces raditi instalaciju samo na svoj lap tj. ako se inace ne bavis time nemoj se zamarati praveci to vec lijepo stavi win i poinstaliraj programe koji ti trebaju i to je to. KAd podesis sve kako treba iskoristi ugradjeni backup program i napravi  image i miran si.

17 godina
neaktivan
Windows VISTA,XP ILI 7 i programi (brzi odgvori u

probaj na http://ninite.com

tu imaš popis programa za instalaciju na vrlo jednostavan i brz način, imaš detaljan opis u novom BUG-u.

Darth Vader
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

to sam napravio

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma ja bi napravio kuzis da kada windowsi se isntlairaaju i u instlaciji da me pita sta hocu sta ne kuzis x sta hocu nista necu kuzis sada ko npr windows xp minx edition ima na registering components da biras koje programe koje ne to bi ja napravi o za windows 7

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Integracija programa u instalaciju OS-a

Te raznorazne edicije originalnih windowsa ni u ludilu ne bih stavio na svoj komp.

16 godina
protjeran

a jbg ja sam stavio i prva liga su a ja sada tebe pitam kako da ja napravim jeli ima nesto za 7 ko za vistu i xp nlite,vlite

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iskreno ne znam jer me to ne zanima. Ja godisnje instaliram nekoh 50+ racunara al svejedno mi se to neda praviti jer im to napravis izadje neka nova verzija nekog programa i opet nista od toga.

16 godina
protjeran

a ja tjedan instaliram na 156racunala pa mi se neda stlno ukopcavat externi i instliravat

edit: 15

z v o n e x p
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 17:16 (zvonebaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A zasto si u prvom postu napisao da ides na JEDAN lap instalirati. AKo toliko instaliras onda se znas koristit googlom pa nadji sam.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice