Ovako zanima me jer cu na lap instalirati Windows 7 pa me zanima od vas da mi kazete kako da stavim u instalaciju programe npr. da me pita kada instaliram windowse koje programe da instaliram
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ces raditi instalaciju samo na svoj lap tj. ako se inace ne bavis time nemoj se zamarati praveci to vec lijepo stavi win i poinstaliraj programe koji ti trebaju i to je to. KAd podesis sve kako treba iskoristi ugradjeni backup program i napravi image i miran si.
probaj na http://ninite.com
tu imaš popis programa za instalaciju na vrlo jednostavan i brz način, imaš detaljan opis u novom BUG-u.
to sam napravio
ma ja bi napravio kuzis da kada windowsi se isntlairaaju i u instlaciji da me pita sta hocu sta ne kuzis x sta hocu nista necu kuzis sada ko npr windows xp minx edition ima na registering components da biras koje programe koje ne to bi ja napravi o za windows 7
Te raznorazne edicije originalnih windowsa ni u ludilu ne bih stavio na svoj komp.
a jbg ja sam stavio i prva liga su a ja sada tebe pitam kako da ja napravim jeli ima nesto za 7 ko za vistu i xp nlite,vlite
Iskreno ne znam jer me to ne zanima. Ja godisnje instaliram nekoh 50+ racunara al svejedno mi se to neda praviti jer im to napravis izadje neka nova verzija nekog programa i opet nista od toga.
a ja tjedan instaliram na 156racunala pa mi se neda stlno ukopcavat externi i instliravat
edit: 15
A zasto si u prvom postu napisao da ides na JEDAN lap instalirati. AKo toliko instaliras onda se znas koristit googlom pa nadji sam.