Ovako brzina interneta mi je u redu kad skidam nesto mi je na 480 kb/s a ping mi je pre visok dode je do 150.... Komp mi je dovoljno jak za cs graf mi je Mobile intel(R) 45 experss ... 2 gige rama procesor intel pentium 2.0 Ghz... Prije sam igro normalno cs a sad mi je ping pre visok kako da ga smanjim ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako brzina interneta mi je u redu kad skidam nesto mi je na 480 kb/s a ping mi je pre visok dode je do 150.... Komp mi je dovoljno jak za cs graf mi je Mobile intel(R) 45 experss ... 2 gige rama procesor intel pentium 2.0 Ghz... Prije sam igro normalno cs a sad mi je ping pre visok kako da ga smanjim ??
pa jel mozda skidas nesto ? stopiraj skidanje pa pogledaj koliko ti je ping, ili ako imaš sestru/brata na drugom kompu/laptopu koji je također povezan na tvoj ruter da oni možda nešto skidaju što je također uzrok velikog pinga
razlog tvoga lagga mogu biti sljedeće stvari
-netko ti se spojio na wireless
-torrenti upaljeni
-update neki
-drugi komp laptop
provjeri sve to pa nam javi 
Posto je to laptop ping moze porasti zbog pregrijavanja nama je u lanu jedan lik imao 150 ping...
Posto je to laptop ping moze porasti zbog pregrijavanja nama je u lanu jedan lik imao 150 ping...
:D
da i to je moguće
Wireless mi je iskljucen na modemu.. torenti ugaseni.. update nemam nikakav... sta mislis sa time drugi komp laptop ?
Imam samo jedan lap.. i to je moj al je povezano sve na max tv isto ... neznam dal zbog toga može bit šta a brzina interneta mi je u redu
Jesi li siguran da nije MaxTV?
Pocnimo s jednostavnim. Start -> Run -> ping www.google.com
trebao bi ti biti najvise nekih 50 ms
Ako nije, zaustavi sve downloade, i izvuci MaxTV kabel iz modema pa probaj ponovno.
Mozda server predaleko, pa ping velik.
Nije ni do tog probo sam na nasim serverima isto tako ovo je srpski server
nece mi prihvatit kad stavim na openGL trazi me onda da stavim softwere mod
da i imam win7 napravio sam to savio sam 8xF na ono opet ista stvar
Skini zadnje drajvere od grafe i trebao bi radit OpenGL. Jer na softwareu CS je neigriv.
Skini zadnje drajvere od grafe i trebao bi radit OpenGL. Jer na softwareu CS je neigriv.
windows 7 automatski skine sve drivere !
evo nadovezao bih se na ovu temu, koristim bnet najjeftiniji flat paket i također igram samo cs online, do ljeta mi je sve bilo u redu ping oko 50-60 (server je u njemačkoj), te nakon što sam se vratio u stan jer sam 2 mjeseca bio doma (studiram), ping je odjednom poblesavio, ide do 150-200, najčešće se vrti oko 80-90, a mislim da nitko nije spojen, provjeravao sam jednom to već u službi za korisnike, koristim WPA ili WPA-PSK enkripciju (najbolja koliko se sjećam?), stvarno ne znam u čemu bi mogao biti problem?
ok, da još malo pojasnim, koristim bnetov mega 3 paket sa brzinom 3702/256, otišao sam i na speedtest na internetu i rezultati su ok, ping mi je 40ak, download speed 2, 95 Mb, sve se čini u redu, ali kad igram online i dalje isti problem...zvao sam i službu za korisnike, ništa još nisu riješili...zna li itko zbog čega bi moglo biti ovo?