Bilo koju igru da upalim,nakon 1-2 minute ona se ruši.....bilo,bilo,bilo koja.....imam sve najnovije drivere ali mi se i dalje ruše.....što da radim?
Da pogledas temperature procesora i graficke?
osim igara da li kompjuter radi normalno?
To je odkad si instalirao Windows 7 ili je samo odjedanput počelo?
Provjeri temperature grafičke.
Po potrebi smanji frekvencije grafičke i probaj onda.
Pogledaj temp gradičke..
To je počelo samo odjedanput,komp mi je isto malo spor,a temparatura grafičke je 31 celzijev stupanj.....
Procesor temperatura?
mozes staviti log od hijackthis ovdje.
ako ti je i komp usporen provjeri sa mbam-om da nema virusa.
Procesor temperatura?
mozes staviti log od hijackthis ovdje.
ako ti je i komp usporen provjeri sa mbam-om da nema virusa.
Kako izmjeriti temp. od procesora?
Gdje ti držiš komp, na dvorištu? :)
Probaj upaliti neki benchmark pa onda gledaj temperaturu, ili neposredno nakon što ispadneš iz igre, ovo je sve hladnjikavo.
Gdje ti držiš komp, na dvorištu? :)
Probaj upaliti neki benchmark pa onda gledaj temperaturu, ili neposredno nakon što ispadneš iz igre, ovo je sve hladnjikavo.
procesor 34 a grafa 36 kada mi je igrica upaljena
Temperature su dobre.
cudno mi to, skeniraj mbam-om.
Temperature su dobre.
cudno mi to, skeniraj mbam-om.
jesam,nema ništa i čak sam hijackthis-om pregledao i nema ništa
Započeo sam ga u 14:40 i dalje nije gotov pa sam odustao....jedino što zam skužio je da je bilo jako puuuuuuuuno nečega crvenog....u tome su bili i brojevi i slova itd.....ali sada mi je internet i pc spori kao puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuužžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž
mozda je do memorije
Započeo sam ga u 14:40 i dalje nije gotov pa sam odustao....jedino što zam skužio je da je bilo jako puuuuuuuuno nečega crvenog....u tome su bili i brojevi i slova itd....
Onda je memorija problem.
Provjeri je u drugom računalu. Ako je isto - nosi na reklamaciju.
Evo reinstalira san Windowse i opet isti problem.....
Memorija je problem...
Sad je vec jasno da je memorija problem.. 
O.neeeeeeeeee......još mi je tip rekao da je to Corsair marka koja je "najbolja".......mo'š mislit.....sva sreča da mi garancija još vrijedi.....
O.neeeeeeeeee......još mi je tip rekao da je to Corsair marka koja je "najbolja".......mo'š mislit.....sva sreča da mi garancija još vrijedi.....
Pa nije ni Corsair loša marka, možda je samo do tvog primjerka..
Čuj, 16GB Corsaira kod mene u 3 računala - evo, ide četvrta godina još rade.
2 modula sam zamijenio odmah pri kupnji (uvijek testirajte memoriju nakon kupnje!) i nakon toga ništa.
Corsair i je dobra marka.
nosi im taj i trazi novi. 
Nije Corsair loša marka, ali ovi low modeli nisu ništa bolji od nekog Kingmaxa...
Samo ti to nosi ljepo na garanciju 
wtf se upravo dogodilo.....odjendom se igre uopće ne ruše.....nezzzz ni sam....e i da vas sada nešto pitam......pošto imam 32-bitne win 7 i dvije ram počice po 2 GB(znači svezajedno 4 gb-a a win 7 prepoznaje samo 3.25)jeli mi pametnije staviti samo jednu da očita 2 GB-a ili obadvije pa da ovih 0.75 GB-a bezveze stoji....što mi je onda bolje?jeli s obe opterećujem sustav?.....nezzz ni ja sam.....
wtf se upravo dogodilo.....odjendom se igre uopće ne ruše.....nezzzz ni sam....e i da vas sada nešto pitam......pošto imam 32-bitne win 7 i dvije ram počice po 2 GB(znači svezajedno 4 gb-a a win 7 prepoznaje samo 3.25)jeli mi pametnije staviti samo jednu da očita 2 GB-a ili obadvije pa da ovih 0.75 GB-a bezveze stoji....što mi je onda bolje?jeli s obe opterećujem sustav?.....nezzz ni ja sam.....
Ostavi ta 4 GB sto imas, nema smisla vaditi, i ne opterecujes sustav. 
Ostavi ta 4 GB sto imas, nema smisla vaditi, i ne opterecujes sustav. 
misliš 3.25 jer imam 32 bitni.....i kak to da mi se više igre ne ruše,ja ne kužim......