Apple predstavio Siri AI, novu generaciju virtualn

poruka: 6
|
čitano: 1.859
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple predstavio Siri AI, novu generaciju virtualn".
12 godina

Amerikanci su opet beta testeri za ostatak svijeta, EU je opet dežurni krivac da prikriju da im feature-i i infrastruktura nisu spremni, jer kao privatnost lol. O Kini ni riječi, mada ni oni ne dobivaju kao ni EU cijeli set feature-a. Nemaju muda ni zucnuti što se Kine tiče, ali će drvljem i kamenjem po EU. 

Nadglednik dina
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Re: Apple predstavio Siri AI, novu generaciju virt
Pa rekli su da cekaju odobrenje regulatornih tijela u kini
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
17 godina

Konačno će biti nekakve koristi od nje valjda... strašno mi digne živce kad je usput pitam nešto jednostavno dok vježbam ili radim nešto gdje ne mogu rukama po mobitelu, a ona kaže "I found this on the web..."

Da ne govorim dok vozim, pa ne želi ništa ni odgovoriti dok ne zaustavim auto... uglavnom katastrofa od asistenta. Jedino što radi od prve je kad je pitam da nešto izračuna ili da postavi timer/alarm.

https://www.youtube.com/@gaap86
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2026 8:49 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
stirko55 kaže...
Pa rekli su da cekaju odobrenje regulatornih tijela u kini

Imaju kilometarnu tiradu objaveljenu u newsroom-u protiv EU u kojoj ni riječi o Kini. Protiv demokracija imaju muda zanovijetati i govoriti što bi trebali raditi da bi oni i dalje mogli krcati miljarde, ali protiv komunjara nula. Samo jedna rečenica. To sve govori o njima.

Nadglednik dina
16 godina
A ionako ce opet doc u EU u 1. misec 2027. ili tako nesto. Uopce se ne zamaram tim izjavama. A kao sta si i sam reka mozda do tada i fiksaju neke inicijalne bugove ili propuste.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
17 godina
Meni osobno je prednost šta nam ne daju sav taj Siri AI. Ne treba mi.
Moj PC  
1 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice