HD6870 core clock problem

poruka: 8
|
čitano: 1.565
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kad odem u CCC i na amd overdrive pise mi current values : 300mhz gpu clock i 300mhz memory clock. Sad mene zanima kako mogu napravit da mi cijelo vrijeme vrti na postavkama koje sam ja postavio .. znaci :  gpu clock 945mhz i memory clock 1150mhz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema ti smisla bit na full clocku nikako u 2Du, cim ude u 3D ili nesto sto koristi grafu ona ti se vrati na "prave" taktove, sve u vidu manje potrosnje, zagrijavanja, rekao bih i vijeka trajanja....Imas neki posebni razlog zasto bi napravio tako nesto, mislim da mozes MSI Afterburnerom, ali opet.....Nema smisla, po meni (ako sam te dobro skuzio) :)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HD6870 core clock problem
Mojpismonosa kaže...

Nema ti smisla bit na full clocku nikako u 2Du, cim ude u 3D ili nesto sto koristi grafu ona ti se vrati na "prave" taktove, sve u vidu manje potrosnje, zagrijavanja, rekao bih i vijeka trajanja....Imas neki posebni razlog zasto bi napravio tako nesto, mislim da mozes MSI Afterburnerom, ali opet.....Nema smisla, po meni (ako sam te dobro skuzio) :)

Neznam dal je zbog toga ali npr kad sam na nekoj stranici malo duze, ona tranka sa desne strane za motat stranicu gore dole pocrni a neki djelovi slova(pixela) nestanu.. nez dal sam dobro objasnijo :P 

btw evo slike. di se pixeli mjesaju.. sta vec.. 

-.- -.-
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 16:21 (Encyanix).
16 godina
neaktivan

To ne mora imati nikakve veze s clockom, i 99.% nije, jer nestabilnost bi trebala bit vec na visim clockovima, dok je za nize predvidena (CCCove).....Probaj promijenit drivere (11.9 cujem jako dobri za 6xxx seriju), provjerit temperature grafe, clock procesora (? ako je OCan ili UCan) i takve stvari.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj stisnuti defaults i potom apply možda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mojpismonosa kaže...

To ne mora imati nikakve veze s clockom, i 99.% nije, jer nestabilnost bi trebala bit vec na visim clockovima, dok je za nize predvidena (CCCove).....Probaj promijenit drivere (11.9 cujem jako dobri za 6xxx seriju), provjerit temperature grafe, clock procesora (? ako je OCan ili UCan) i takve stvari.....

11.8 je zadnji i vec sam ga update-o temp grafke 50 idel 78 igrice OC-an sa 900mhz na 925mhz, procesor clockan na 3.6ghz temp 49idle 55+ igrice.

16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Mojpismonosa kaže...

11.8 je zadnji i vec sam ga update-o temp grafke 50 idel 78 igrice OC-an sa 900mhz na 925mhz, procesor clockan na 3.6ghz temp 49idle 55+ igrice.

11.9 bet je vec neko vrijeme vani i primjeti se porast performansi u odnosu na sve prijasnje.....Ja bih na tvom mjestu reinstall windoza :/ nista mi sad ne pada vise na pamet (ne bih reko da je grafa rikla ako je u igrama u redu....U safe modu isto ima te "greske"?

16 godina
Mojpismonosa kaže...
Encyanix kaže...
Mojpismonosa kaže...

11.9 bet je vec neko vrijeme vani i primjeti se porast performansi u odnosu na sve prijasnje.....Ja bih na tvom mjestu reinstall windoza :/ nista mi sad ne pada vise na pamet (ne bih reko da je grafa rikla ako je u igrama u redu....U safe modu isto ima te "greske"?

Nisam gledao u safe modu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice