ovako imam jedno pitanje... kupio sam kameru koja piše u naslovu "hama PC-Webcam >>AC-150<<" i na xp-u mi nije radila, crna slika... na windows 7 mi je neće prepoznat.. možete li mi dati link od drivera..skinuo sam drivere sa njihove stranice al je sustav neprepoznaje.. možda sam fulao marku... (valjda sam pogodio pravu temu na forumu) --- hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadnji u listi...............
http://www.hama.de/portal/showSearchDetails*NO/type*3/action*1026/searchMode*1/q*pc+webcam+AC+150
Jel zbilja bilo teško dati 30kn više za neku Logitechovu?
Baš zbog ovoga ja curi neki dan nisam dopustio da je kupi, kako od nekoga tko radi proizvode za 3$ u Kini očekivati da napravi nešto kvalitetno?
Zadnji u listi...............
http://www.hama.de/portal/showSearchDetails*NO/type*3/action*1026/searchMode*1/q*pc+webcam+AC+150
tu sam skino i instaliro.. probo sam čak i preko device manager i neće.. evo screen.
Baš zbog ovoga ja curi neki dan nisam dopustio da je kupi, kako od nekoga tko radi proizvode za 3$ u Kini očekivati da napravi nešto kvalitetno?
Generalno ovo.
Danas sam u trgovini jedva kupca uvijerio da kupi "neki tamo" Logitech, a ne Genius kameru koja je, očito, genijalna :D
bili smo u bjelovaru... bili su sve ispod 100 kn samo je ta bila 150 i nkj kuna... kaže da je kvalitetna... očito da je kvalitetna ku***
el može možda bit do nekog programa da nije instaliran??
Generalno ovo.
Danas sam u trgovini jedva kupca uvijerio da kupi "neki tamo" Logitech, a ne Genius kameru koja je, očito, genijalna :D
doso na tu stranicu i sve crno kad stisnem allow..