Gledao sam druge teme na forumu i zanima me gdje staviti save game od GTA IV jer sam prvi put prešao igru, ali sam reinstalirao Windowswe. Sada sam skinuo save game s interneta no nema folder Local Settings u C disku pa ako netko može pomoći bio bih jako zahvalan.
GTA IV save game
- poruka: 15
- |
- čitano: 10.057
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaš u my documents. Barem ja iam tako
Nemam, u My documents se nalazi samo Rockstar user music.
e onda je u C:\Users\(korisničko ime)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
kako provjeriti hiden foldere ???????
Jel vama uopče primio save?
Meni kad sam ga jedanput išo stavljat nije mi primilo stari safe!
Možda nisi nešta dobro napravio, ili je bio corrupted. Probaj ponovno!
Ovakva tema već postoji. Koliko je meni poznato, Rockstar u My Documents stavlja samo "User Music" a ne save. Ovo sam napisao u navedenoj temi:
Mislim da čisti save game neće raditi jer je povezan sa XLive. Dakle, potrebno je kopirati i jedno i drugo:
Windows 7, Vista:
C:\Users\*IME*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Users\*IME*\AppData\Local\Microsoft\XLive
Windows XP: (ovako nekako, nisam siguran)
C:\Documents and Settings\*IME*\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Documents and Settings\*IME*\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
pozz svima....imam problem neznam prvi put kada sam instalirao gta 4 sve je bilo oke dok nisam ubacio modove za auto udjem igram mozda par sekundi i izbaci me,tako da sam izbrisao pa ponovo instalirao gta sada kada udjem u igru i vozim nekako mi pomalo koci kad skrecem i kad hodam.....molio bi da ako moze neko da mi pomogne hvala! :D