Pozdrav ljudi Ovako nije problem ali mi treba da prenosivi Hard Disk od 320 Gb stavim u Fat32 format. Ima li možda kakav program da mi to napravi.Trenutno je u NTFS-u. Marka je Transcend.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spojiš disk na računalo desni klik na ikonicu u Exploreru > Format ...?Zašto bi fomatirao disk u FAT32?
Treba mi za Ps3. Imam Jailbreak pa mi treba da si stavim neke igre. Ali meni je tamo samo prikazano NTFS. Pa zato mi treba neki program.
Treba mi za Ps3. Imam Jailbreak pa mi treba da si stavim neke igre. Ali meni je tamo samo prikazano NTFS. Pa zato mi treba neki program.
A ha, sad sam baš gledao i vidim da nema opcija za FAT(32)...
FAT32 podržava diskove do 32Gb, jedno od riješenje je da to riješiš putem command prompta ili nekog utilitya.
1.WIN tipka + R > CMD > format /FS:FAT32 X: //gdje X: zamijeniš oznakom tog drivea
2.skineš swissknife i odradiš to sa njime
Problem je što FAT32 ne podržava pojedine fileove veće od 2GB. Ne znam kako bi to funkcioniralo sa PS3 igrama.
Problem je što FAT32 ne podržava pojedine fileove veće od 2GB. Ne znam kako bi to funkcioniralo sa PS3 igrama.
Mislim da je 4GB (nešto malo manje) maksimalna veličina pojedinačne datoteke kod Fat32.
Mislim da je 4GB (nešto malo manje) maksimalna veličina pojedinačne datoteke kod Fat32.
U pravu si, moja greška. Maksimalna veličina datoteke u FAT32 file sustavu je 4GB minus 1 bajt.
Evo rješio sam pomoću Partition Magic-a 8.0. Formatirao sam u Fat 32. Ispalo me ok 200 Gb te sam ubo u Ps3 te pomoću Jailbreak-a stavljam Igru na Externi hard disk!
Hvala svima na pomoći