Desni klik (Explorer) problem

poruka: 8
|
čitano: 3.988
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

u zadnje vrijeme mi se često dogodi da kad kliknem desnom tipkom miša na bilo koju vrstu datoteke, da se windows zamrzne. ne mogu učiniti ništa. jedino pomoću Process Explorera (zamjena za task manager) ubiti explorer pa ga ponovno pokrenuti. i onda obično bude ok, ali nekad se zna dogoditi da se zamrzne i 2. put

ne znam zašto se sad to odjednom događa. jel imao netko sličnih problema?

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Desni klik (Explorer) problem
windowsi, vista, win7,xp?
eXtreme overclocker
17 godina

Pise da ima XP SP3, probaj sa repairom windowsa, ocistiti ga od gamadi, ako nista od tog ne pomogne onda znas kaj slijedi...Cool

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

u zadnje vrijeme mi se često dogodi da kad kliknem desnom tipkom miša na bilo koju vrstu datoteke, da se windows zamrzne. ne mogu učiniti ništa. jedino pomoću Process Explorera (zamjena za task manager) ubiti explorer pa ga ponovno pokrenuti. i onda obično bude ok, ali nekad se zna dogoditi da se zamrzne i 2. put

ne znam zašto se sad to odjednom događa. jel imao netko sličnih problema?

Isti problem sam i ja imao,i sve sam pokušavao,i čišćenje virusa i sve moguće ali bio opet isti problem i zna se što sam morao napraviti...

17 godina

Ipak je to najefikasnije...Cool

17 godina

Pogledaj koje sve dodatke za konteksni izbornik imaš - disejblaj jedan po jedan i vidi koji je problematičan.

http://windowsxp.mvps.org/context_folders.htm

Naravno, ni to ti ne mora uvijek pomoći - meni se recimo explorer rušio svaki put kad bi kliknuo desnom tipkom miša na njega. Na kraju se ispostavilo da to uzrokuje kombinacija nvidijinig drivera i točno određene opcije u DOpusu 9. Pa ti znaj...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Imam problem. Radi se naravno o exploreru na visti 32-bit. Kad se win podigne, explorera nema, problem rijesim preko task managera da upisem pod procese explorer.exe. Znaci ponovno kad aktiviram. Pri svakom resetu kompa moram to radit, explorer nece ostat. Kako da rijesim problem ? Probao sam system restore-om i ne pomaze. Nisam u mogucnosti da napravim repair kad nemam instalacijski dvd od viste.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice