Instalirao sam igricu koju sam dobio, Left 4 dead, no neznam je deinstalirati. Instalacija je bila preko MS-DOS. Ako pokušam samo obrisat folder di je nakon zipana instalirana, windows vista ne dozvoljava jer kao netko drugi koristi program. Inače u folderu unistal nema mogučnost deinstalacije, a niti preko raznih programa za deinstalaciju uopće ne postoji taj program, nije registriran niti na windows unistal program. Hvala na savjetima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvuči mi kao da si skidao ripanu verziju igre. U folderu uninstall možda imaš jedan file "delete game from registry". Prvo to pokreni, a onda izbriši taj folder. A ako ni to ne upali onda pokreni windowse u safe mode-u i izbriši folder.
Je to je ripana verzija, i da ti odgovorim, nakon što sam napisao pitanje, ponovo sam pokrenuo windowse i izbrisalo se, znači samo samo ponovo pokrenuo windowse, i izbrisao, prije nisam mogao, i pokušao pokrenut putem ikone i pisalo da programa nema. No imam sad samo jedno pitanje, s tim brisanjem bez dezinstalacije, je li i sav program skinut s windowsa? Ako me razumijete, da li je to kao i valjana deinstalacija? Hvala, jer windowsi su legalni, a polako učim na greškama i problemima.
Instalacija je bila preko MS-DOS .
Ovako, igra je bila na dvdu, morao sam kopirat zipani dio od 800M na tvrdi disk, unrara i bila je ikonica setup,csve po instrukcijama. Otvorio se prozorčić MS-DOS i trebalo je samo stisnut enter, on je još nešto izvlačio u postocima, kad je završio dao je ikonicu i mogao sam igrati. Oko 4,5G podataka bilo je u mapi di sam izvršio raspakiranje putem winrara. Igrao i odlična je, no poželio da promjenit mapu di sam je spremio, jer nisam znao da bude odmah tu i instalacija, obično te traži di da instalira. Nakon onovnog pokretanja sam ju obrisao, i sad me zanima je li to kao valjana deinstalacija programa.
Je to je ripana verzija, i da ti odgovorim, nakon što sam napisao pitanje, ponovo sam pokrenuo windowse i izbrisalo se, znači samo samo ponovo pokrenuo windowse, i izbrisao, prije nisam mogao, i pokušao pokrenut putem ikone i pisalo da programa nema. No imam sad samo jedno pitanje, s tim brisanjem bez dezinstalacije, je li i sav program skinut s windowsa? Ako me razumijete, da li je to kao i valjana deinstalacija? Hvala, jer windowsi su legalni, a polako učim na greškama i problemima.
Otvorio se prozorčić MS-DOS.
Nemaš frke. Možeš za svaki slučaj pokrenuti čišćnje CCleanerom, al igra bi ti trebala raditi ako to i ne uradiš.
Jel je možda to igra od uploadera zvanog "Skullptura"?
Hvala ti na savjetima, reinstalirao sam, ali nema tako čega, sve sam prošao, nema veze. Igrica mi je fenomenalna, i dobio sam je prije tjedan dana, ali mi je neprestano izbacivala, pretpostavka jer nije bilo moguče izvršit promjene u audio postavkama, sad mogu i guštam u njo
Malo budem opet tražio, ali nisam našao ništa. Ima folder unistal ali u njemo nema ništa. Ustvari ima, otvori se neka web stranica di piše neki unistal program u stilu c++ programa.