Cudni Simptomi

poruka: 2
|
čitano: 1.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cudni Simptomi

Evo ovako primjetio sam da kad idem igrat neku igru i prisnem tipku S PC registrira da je tipka stalno stisnuta iako nista ne drzim,npr igram COD i ocu ici unazad ,on ide sve dok ne dode do zapreke ,a dok radim u wordu ili evo ovo sad pisem sve je u redu,takoder sam primjetio i drasticno opadanje FPS-a u nekim igrama u odnosu na npr prije par dana (prekojucer sam u COD 4 imao 250lock a dns jedva 20 a sve graficke postavke iste)

sad mene zanima hoce li reinstalacija windowsa rijesiti problem,hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cudni Simptomi
Logigamer kaže...

..sad mene zanima hoce li reinstalacija windowsa rijesiti problem,hvala!

reinstall i install nije isto, reinstall može nasljediti problem. Ali install nije rješenje nego zaobilaženje problema, koji se može opet pojaviti.

Uvjek je prvi cilj otkriti uzrok, hard (kvar neke komponente) ili soft (postavke, driver, virus...), to (re)install ne rješava tj ako je driver loš i ponovo ga instaliraš rezultat je isti, ako imaš virus opet ga možeš pokrenuti, ako je igra loša (crack) itd..

Problem može biti pregrijavanje, loš kabel, .. zato postoje testovi i utilsi, ako PC normalno vrti 3dmark onda je reinstal besmislen, treba možda vidjeti patch za igru i sl.

Prvo uzrok, pa onda rješenje. Ovako bi bilo kao da kupiš novi auto zato jer je u starom potrošeno gorivo. Pa ipak, moguće da (re)install rješi stvar, ali to znači da je nešto u OSu zbrljavljeno, za što je u pravilu kriv korisnik, ako sve napraviš jednako kao prije dobit ćeš isti rezultat, 2+2=4 na PCu je rezultat uvjek isti ili je PC pokvaren.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice