Crne slike UAC ss-ova

poruka: 9
|
čitano: 2.949
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crne slike UAC ss-ova

Imam win7 i nakon cb matcha ocu pogledat ss-ove  i svima su uredu sve se vidi a meni su crne hepl pls fast!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crne slike UAC ss-ova
iskljuci AA
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
neaktivan
jel ima neki drugi način?
15 godina
odjavljen
mentolmen kaže...

Šta je tako teško isključiti AA?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
17 godina
protjeran
Crne slike UAC ss-ova

meni je ista stvar bila s xray-om na cb matchevima (cod4), imao sam Win Vistu, rješenje je bio povratak na XP, kasnije na sedmicu.

Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti. (C) Michael de montaigne
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
mentolmen kaže...

Šta je tako teško isključiti AA?

ocito mu smeta mini nazubljenost... ma lol... ja to gotovo ni ne vidim, a posto gledam i pratim pricu neke igre... onda stvarno ne vidim...

evo baš igram Homeworld... LoL... kad zoomam na nekih brod... ajme... ali meni to ne smeta :)

Jedini nacin na win7 je iskljucivanje AA... ili uporaba frapsa recimo...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 17:18 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
neaktivan
Crne slike UAC ss-ova

Nije do j**enog AA-a ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mozda ti je onda do drivera za grafu ... btw meni kad radi UAC steka mi igra full :D
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
17 godina
neaktivan
Crne slike UAC ss-ova

Jeli riječ o Cod igri?

Ako je probaj ovo otvori cod2_mp properties ili iwmp properties(ako je rijeć o cod4) i stavi da ti otvara u modu Windows Xp (service Pack 3 ) i također stavi kvačice na disable visual themes i disable desktop composition.

Nakon toga otvori UAC properties i napravi isto to...

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice