CPUID HWMonitorPro

poruka: 4
|
čitano: 549
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CPUID HWMonitorPro

Pozdrav ovak me nesto zanima u vezi ovog programa...

Sad oc sam cpu i na hw monitoru temp procesora pod full load-om pokazuje 65-80 C dok senzori od aide64 extreme pokazuju 35-50 C.

Zanima me koji je od njih tocniji i pouzdaniji... Jer me zanimaju temp tjekom testiranja stabilnosti  da nemoram jurit u bios nakon testa da provjerim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: CPUID HWMonitorPro

probaj vidjeti s asusovim programom koji čita ravno iz biosa temperature...bar ja mislim da je on najtočniji

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina
odjavljen
Re: CPUID HWMonitorPro
bubach1989 kaže...

Pozdrav ovak me nesto zanima u vezi ovog programa...

Sad oc sam cpu i na hw monitoru temp procesora pod full load-om pokazuje 65-80 C dok senzori od aide64 extreme pokazuju 35-50 C.

Zanima me koji je od njih tocniji i pouzdaniji... Jer me zanimaju temp tjekom testiranja stabilnosti  da nemoram jurit u bios nakon testa da provjerim.

pa probaj usporedit s oonom u biosu dok nije u loadu na windowsima

14 godina
neaktivan
CPUID HWMonitorPro

U idle-u temp u aidi i hw-u su identicne kao i u bios-u kao i sa asus ai suite 3.

Problem u razlici temperature se pokazuje pod full loadom jer onda sva tri programa pokazuju drukcije cak i asus ai suite koji cita ravno iz bios-a.

Napravit cu sad test od par minuta pa su skeljit ss da vidite...

EDIT : evo uletio sam nabrzinu u bios i temperatura je bila oko 55 C dok su ostali pokazivali i do 80 C (aida64, HW monitor, Asus ai suite)

Mada je od aida64 senzor od stres testa pokazao prosjek od 40-60 C (sliku nisam uspio uhvatit jer mi se ai suite zblokirao i smrzo se cijeli komp zbog njega neznam zasto)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 22:23 (bubach1989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice